Venezia er en mulig bolig som kan passe på tomten.
Langelandsfaret 57, 2212 KONGSVINGER

Kongsvinger - Langeland. Nytt funkishus på tomt med panorama utsikt og utleiemulighet.

Pris fra

kr 8 690 000,-

 • Boligtype
  Leilighet
 • Bruksareal (BRA)
  228 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  1
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Eneboligen Venezia 228 m2 4 kr 8 690 000,-
Leilighet
BRA 228 m2 Soverom 4 Totalpris kr 8 690 000,-

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Langelandsfaret 57
2212 KONGSVINGER

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Denne unike eiendommen i Langelandsfaret har panoramautsikt mot sør-vest! Gled deg til å bo i en helt ny funkis enebolig i 2 etasjer med mulighet for gode leieinntekter fra en fullgod hybel i underetasjen. Mange av nabohusene har lik arkitektur som dette. Huset leverer vi med meget god standard som 1-stavs eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom/soverom. Fliser i entre, vindfang og gang. Alle bad leveres med fliser på vegger og gulv. Vegger og himlinger leveres sparklet og malt gips for en glatt overflate. For en ekstra prikk over i'en så leveres overgangen mellom vegg og himling uten lister. Utvendig bruker vi Ultimalt trepanel i valgfri farge og vedlikeholdsfrie plater, rustfritt stål og glass til rekkverk for å fremheve det moderne.

FINANSIERING
Vi leverer huset helt ferdig med tomt som er opparbeidet. Byggelånsrenter, byggesaksgebyrer, tilknyttningsavgifter etc. er inkludert. Det dere trenger er egenfinansiering for kjøp av boligen.

Innhold

Venezia er et funkishus med hybel for skrånende, rektangulære tomter. Store vindusflater – og vinduer sentrert i hjørnene gir Venezia et spennende arkitektonisk uttrykk og gode lysforhold. Funkis med et lekkert visuelt ytre. Begge etasjene har eget inngangsparti, slik at dere kan velge den hovedinngangen som passer best for dere. I 1. etasje er det valgt en åpen og lys løsning for kjøkken og stue med frittstående peis. På dette planet finner du også to soverom, bad/vask og bod. I underetasjen er det to soverom, romslig hall, bad og bod. I tillegg er det avsatt plass til en smart utleiehybel med eget bad.

Standard

OVERFLATER
På gulv i oppholdsrom leveres 1-stavs 'Storhaug' eikeparkett. I entre, vindfang, gang og alle bad/vask leveres fliser. Det leveres hvitmalt gips på vegger og i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listefritt. På bad og bad/vask leveres fliser på vegger.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal eller Norema leverer kjøkkeninnredning til denne boligen til en verdi på kr 105 000,- inkl mva - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligkonsulent for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD
Bad/vask på hovedplan leveres med dobbelt vask og 150 cm baderomsinnredning med speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse, opplegg til vaskemaskin og vegghengt toalett. Bad 6,5 m2 i underetasje leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Bad/vask 5,9 leveres med 120 cm baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett. Her leveres det også med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales med boligkonsulent.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres varmekabler i entre, alle bad, vindfang, gang og bod i underetasje. Det leveres trekkerør til fremtidig garasje. Eventuelle tilvalg kan avtales direkte med elektriker.

FASADER
Boligen leveres med Ultimalt kledning utvendig. Det betyr at all utvendig kledning er fabrikksmalt og trenger kun beises ett strøk etter montering. Huset har også detaljer som leveres med vedlikeholdsfrie sementbaserte plater.
Trykkimpregnerte stolper og synlige dragere leveres ubehandlet fra leverandør. Disse behandles med beis før overlevering eller så snart klimaet tillater det.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord type 28x120. Rekkverk leveres med rustfritt stål og glass.

TOMTEN
Tomten leveres med gruset innkjøring og gårdsplass. Uteområdet leveres med ferdigplen. Skråninger leveres med tilsådd matjord.

OPPVARMING
Det leveres peiovn som plasseres som anvist på tegning.
Boligen leveres i tillegg med varmekabler i de gulv som har fliser.

Beliggenhet

Eiendommen i Langelandsfaret ligger fantastisk til. Den ligger sør-vestvendt så sola skinner på eiendommen fra tidlig morgen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til opp til Bogerfløyta. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett ovenfor eiendommen. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur. En kort spasertur fra Langelandsfaret så er dere i erverdige Øvrebyen med kafeer, butikker i den eldste delen av Kongsvinger. På toppen av Øvrebyen finner dere Kongsvinger festning. Det er verdt ett besøk!
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Langeland barneskole ligger i gangavstand og Kongsvinger Ungdomskole (KUSK) er en kort sykkeltur unna. Det finnes også mange muligheter for videre utdanning som Øvrebyen videregående og Sentrum videregående for å nevne noe.
For de minste barna er det flere barnehager å velge mellom i nærområdet. Kongsvinger sentrum ligger ca 1 kilometer unna og byr på både gode servicetilbud, spisesteder, kino/teater, kjøpesenter og attraktive forretninger mm.
Ønsker du å pendle til jobb, er det gode kollektivmuligheter til og fra Kongsvinger stasjon. Kommunen har også et mangfoldig og variert kulturtilbud.

Byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Parkering og plass for garasje på egen eiendom.

Kjøpsbetingelser

Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart og resterende 90% av kontraktssum + evt. endringsavtaler forfaller til betaling før overtakelse.

Omkostninger av tomteverdi:
1. Dok.avgift til staten: 2,5% av tomteverdien
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 202,-

Andre omkostninger:
1. Tilkobling for vann- og avløp er inkl.
2. Tilkobling av strøm er inkl.
3. Tilkobling fiber/bredbåndsleverandør tilkommer.

Totalt estimeres omkostninger til kr 38 752,-

Diverse

Det tas forbehold om finansiering av prosjektet og byggetillatelse på annonsert bolig.

Regulering

Langeland 2

Vei/Vann/Kloakk

Offentlig vei, vann og kloakk

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.