Marsala Eksterioer 2017
Langelandsfaret 57, 2214 KONGSVINGER

KONGSVINGER - Langeland - NY moderne enebolig med mulighet for 2 hybler på nylig fradelt boligtomt.

Pris

kr 4 320 800,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    160 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Tomten er under fradeling. Byggesøknad sendes inn etter at kontrakt på tomt og hus er undertegnet.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Langelandsfaret 57
2214 KONGSVINGER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Meget solrik eiendom i Langelandsfaret 57. Fradelt tomt blir på ca 800 m2. Ta kontrakt med boligkonsulent for utfyllende opplysninger.

Om boligen

Huset Marsala – et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbygde uteplasser. Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her har du hovedatkomst til huset på 1. etasje.

Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Annonserte bolig er tiltenkt stor grad av egeninnsats. Hvis det er ønskelig at BoligPartner leverer dere en komplett ferdig bolig så avtaler vi ett møte med en gjennomgang av muligheter og priser. Er ikke hustypen etter deres ønsker så står en fritt til å velge andre hus fra oss.

InnholdStandard

OVERFLATER
I oppholdsrom leveres ubehandlet gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad leveres klart til membran og fliser. Gulv i hovedplan gjøres klart til laminat, parkett eller fliser.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om hva vil kan levere og til hvilken pris.

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad leveres klart til baderomsinnredninger, dusjvegger, badekar, vegghengte toaletter. Det leveres opplegg til vaskemaskin og avløp på ett bad.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Tomten leveres klart til grunn/terrengarbeider og betongarbeider. Ta kontakt med boligkonsulent for mer info.

Beliggenhet

Eiendommen i gaten Langelandsfaret. Den ligger høyt og fritt med utsikt mot sør/vest vendt. Kort veg til Langeland barneskole. Her finnes det også SFO og barnehager rett i nærheten.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig med mulighet for 2 hybler for utleie. Selveid tomt.

Parkering

På egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Forbehold om byggetillatelse på valgte hus. Ønsker dere ett annet hus fra BoligPartner så ta kontakt med Boligkonsulent.

Adgang til utleie

Ja

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.