Utsikt mot vest.
Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

KONGSVINGER - Bogerlia - Stor vestvendt utsiktstomt nære marka!

Pris

kr 1 250 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1441 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Bogerlia 2
2212 KONGSVINGER

Loading map...

Innhold

Byggeklar tomt i nylig etablert eneboligfelt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fantastisk til på toppen av Bogerlia. Den ligger vestvendt så sola skinner på eiendommen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til Bogerfløyta og Skihytte. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett utenfor døra. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur.
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.

Parkering

På egen eiendom.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Eiendommen selges med byggeplikt til BoligPartner. Gå gjerne inn på boligpartner.no/kongsvinger og finn ditt hus.

Regulering

201002 Bogerlia 2

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.