Tomt mot nord/vest
Bogerlia 2, 2212 KONGSVINGER

Bogerlia/Bogeråsen. Stor vestvendt utsiktstomt nære marka!

Pris

kr 1 250 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1441 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Bogerlia 2
2212 KONGSVINGER

Loading map...

Innhold

Byggeklar tomt i nylig etablert eneboligfelt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fantastisk til på toppen av Bogerlia. Den ligger vestvendt så sola skinner på eiendommen til sent på kveld. Eiendommen ligger nært turløype/skiløype til Bogerfløyta og Skihytte. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser og friluftsliv. Her er det mange turstier å teste! Om vinteren så lages det skiløyper rett utenfor døra. Løypenettet er på mange mil hvis en ønsker en langtur.
Kongsvinger kommunen er kjent for sine aktive idrettslag med et bredt spekter av tilbud for hele familien. Her kan man spille håndball, fotball, innebandy, Ishockey, Isdans, lengdeløp, svømme, friidrett, turn, gå på ski etc. Alt du ønsker for en aktiv hverdag.
Velkommen til en trygg visning!
BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Parkering

På egen eiendom.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale.

Forbehold

Eiendommen selges med byggeplikt til BoligPartner. Gå gjerne inn på boligpartner.no/kongsvinger og finn ditt hus.

Regulering

201002 Bogerlia 2

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.