Tomteoversikt
Julie Sandbakkens veg, 2324 VANG PÅ HEDMARK

KAMPANJE! Nøkkelferdig tomannsbolig på stor tomt med 4 soverom, 2 bad og 4 innvendige boder!

Pris fra

kr 3 889 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  119 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 119 m2 4 kr 3 889 000,-
Tomannsbolig
BRA 119 m2 Soverom 4 Totalpris kr 3 889 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Charon er en meget attraktiv og populær tomannsbolig. Boligen går over et og et halvt plan og er tilpasset flate tomter.

Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt to boder og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 119 m2 4 kr 3 979 000,-
Tomannsbolig
BRA 119 m2 Soverom 4 Totalpris kr 3 979 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Julie Sandbakkens veg
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Om prosjektet

KAMPANJE: Gratis gulvvarme på stue og kjøkken ved signering av kontrakt før 15.12.21

Tiltalende tomannsbolig i nyetablert boligfelt i vakre, landlige omgivelser. Med nærhet til barnehage, barneskole og nærbutikk er dette en perfekt bolig med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Boligen har en moderne åpen løsning mellom kjøkken og stue med plass til stort spisebord som et naturlig samlingspunkt for familie og venner.
Peis plassert i stue gir god varme og lun atmosfære på kalde vinterdager.


Eiendommen ligger i et fantastisk område bestående av både eneboliger og flermannsboliger i nytt boligfelt i Øvre Vang. Et landlig og solrikt område med nærhet til flotte turmuligheter i skog og mark. Hamar sentrum ligger kun en kort kjøretur på 12 minutter unna.

Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle deg mer om området og boligene vi har til salgs her.


Innhold

Charon er en vertikaldelt tomannsbolig med et totalt bruksareal på 121 kvadratmeter per boenhet. Fire soverom som standard, vaskerom, bad i hver etasje, fire innvendige boder for god lagringsplass og en romslig kjøkken- og stueløsning, gjør Charon er en ideell bolig for familier med flere barn. Stuen er lys og luftig – og med terrassedøren åpen kan store og små enkelt ta hagen i bruk i sommerhalvåret. Andre etasje er soveromsavdelingen, men her finner du også en praktisk gang med stort potensiale.

Boligen har en utvendig sportsbod på 5kvm for oppbevaring av sykler, vogner, hageutstyr etc. Det vil bli bygget terrasseplatting både ved hovedinngang og mot hagen for utendørs hygge.

StandardInkludert i vår leveranse:
- Parkett av typen 3-stavs Oak light white family brushed
- 5-bords kostmalt veggplater
- Hvite trefiberplater i himling
- Kjøkken fra Sigdal
- Flislagte bad med hvit baderomsinnredning og speil.
- Curve 100 S

TILVALG
Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
- Parkett/laminat
- Flis og innredning på bad
- Overflater på innvendige vegger
- Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
- Elektro-leveranse: downlights, elbil-lader
- Valg av blandebatterier
- Type flis i entré

Det er ikke mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.


KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med grå glatte fronter type fjell. Muligheter for valg av fronter og benkeplater hvis du kommer tidlig inn i prosjektet. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger. Det er mulig å endre/tilpasse kjøkkenet sammen med en konsulent fra Sigdal.


BAD/VASK
I alle innredninger er det hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad/ vask.


VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i entré, innvendig bod, alle soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite, kostmalte panelplater fra Huntonit, type skygge. Vegger på bad/ vask leveres med hvite, matte fliser, størrelse 20 x 40 cm. Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater (tak-ess). Det leveres hvite gulv- og taklister. Parkett Oak light white family brushed, 540335 leveres på gulv i soverom og stue/kjøkken. På gulv bad og bad/ vask leveres lys grå fliser, størrelse 20 x 20 cm. På gulv i innvendig bod der varmtvannsbereder er plassert, leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i entré/ gang leveres mørke grå fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

DØRER OG VINDUER
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass. Innvendig leveres det hvite ett-speils dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

PEISOVN
Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront, type Curve 100 . Det blir lagt glassplate på gulvet foran ovnen.

BALKONGER/PLATTINGER
Det leveres platting av impregnert treværk på fremsiden av huset som vist på plantegning.

VENTILASjON
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

ELEKTRISKE ANLEGG
Leveres ihht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken og det leveres lampe i bod. Det leveres også utendørs lampe ved inngang og på balkong. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under flis på bad og i entre.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatteri inkl. dusjgarnityr. Opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Fordelingsskap for rør plasseres i innvendig bod eller bad/ vask. Varmtvannsbereder plasseres i innvendig bod.


TV/FIBER
Det leveres ett punkt i stue for tv/ internett i hver leilighet. Styret oppretter kollektiv avtale med leverandør av bredbånd når sameiet er etablert. Inntil sameiet er etablert, må kunde tegne eget abonnement.

POSTKASSER
Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet når prosjektet ferdigstilles.

PARKERING
Iht situasjonsplan.

Beliggenhet

Boligfeltet er rolig og barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til helt ny barneskole, barnehager, dagligvarebutikk med ferskvaredisk, kirke og flotte turmuligheter. Fartbana ligger også like ved. Her er det flere fotballbaner og gode treningsmuligheter for alle alderstrinn.

Oppvarming

Varmekabler
Det skal leveres termostatstyrte varmekabler dimensjonert for rommets størrelse i følgende rom:
Bad/vask
Entresoner

Kjøpsbetingelser

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Fellesutgifter inkluderer

Det er opp til sameiet å bestemme hva som skal inngå i en fellesutgift. Vi anbefaler at fellesutgiften skal inkludere: byggforsikring, renovasjon, sparing, måking/gressklipping på fellesareal og evt internett. Alle må derfor påregne en utgift hver måned.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar