Fagerli - dette er kun en illustrasjon av et mulig hus på tomten. Illustrasjonen vil vike i fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet
Lekeparkvegen 23, 2319 HAMAR

SMEBY - Romslig enebolig på flott tomt i barnevennlig strøk - KAMPANJE!

Pris

kr 6 608 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Lekeparkvegen 23
2319 HAMAR

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

KAMPANJE! Signer kontrakt på enebolig med BoligPartner
innen 15. desember 2021, så får du gratis
vannbåren varme i gulvene i hele 1.etg og bad 2. etg.

Med sine 169 kvadratmeter er Fagerli en stor enebolig i Nostalgi-serien. Tre soverom og bad i hver etasje gjør huset populært, og med små tilpasninger kan Fagerli få hele fem soverom.

Flott tomt som fradeles fra eksisterende bolig. Tomten ligger godt skjermet og får en fin solgang. Lekeparkvegen er et veldig barnevennlig område med flott beliggenhet på Smeby.

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue-kjøkken-løsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut - supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt; huset kan vokse i takt med familien ved at stua nede eller loftstua gjøres om til et ekstra soverom.

Stue-kjøkken-løsningen er inkludert en peisovn og har utgang til terrasse. Fra loftstua kan du slå opp de doble balkongdørene og nyte kaffen på terrassen når været tillater det.

Fagerli kombinerer en smart planløsning med en flott, klassisk fasade - det er ikke rart mange beskriver dette som sitt drømmehus.

Prisen i denne annonsen er "NØKKELFERDIG" bolig inkl tomt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomten. Ønsker du heller en av våre andre boliger, så er dette fullt mulig. Husk også at vi er svært fleksible på å gjøre endringer og tilpasninger slik at din nye bolig blir akkurat slik DU ønsker. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen og er eksempler på hva som kan leveres, men endringer er mulig. Dette vil kunne medføre en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Standard

UTVENDIG STANDARD

Gravearbeid er estimert til kr 400 000,- og er inkludert i annonsert totalpris. Bunnledninger og betongplate iht plantegninger er inkludert i BoligPartners leveranse.

Boligen leveres ferdig maskingrunnet.

INNVENDIG STANDARD

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 hvit. Andre farger kan fås mot tillegg i pris.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Vi kan også levere i fargene NCS7500 og NCS8500 uten pristillegg.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres alle himlinger med fabrikkmalte trefiberplater, alle vegger i tørre rom leveres med ubehandlet gips. Det er avsatt kr 150 000,- til malerarbeid. Veggene på bad leveres med hvite fliser.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår det en stein grå Laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/trapp, vaskerom og begge bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister. I Nostalgi-serien leveres listene i utførelsen 15 x 70 profilert.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-.

Bad:
På bad leveres hvite 20x50 flis på vegg. På gulv leverer vi sorte 20x20 fliser. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Endring kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det er avsatt kr 40 000,- til baderoms innredninger og dusjvegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er også avsatt 150 000,- som antatt kostnad for tilvalg som utebelysning, noe downlights og øvrig belysning. Dette avklares direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer vannbåren varme i hele 1.etg og bad 2.etg inkl. NIBE dobbelmantlet bereder. Oppgradering av anlegget som feks vannbåren varme i øvrige rom i 2.etg, termostater, luft/vann-pumpe, boring etter jordvarme etc avtales direkte med rørlegger


Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Alle overflater kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette avklares med selger. Ta kontakt med Kjetil Noren på mob 95781022 for en hyggelig og uformell boligprat.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Adkomst

Adkomst fra Lekeparkvegen

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

BoligPartner tar forbehold om feil i annonsen.

Regulering

Kommuneplanen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar