Fagerli - dette er kun en illustrasjon av et mulig hus på tomten. Illustrasjonen vil vike i fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.
Julie Sandbakkens veg, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Vang/Slettvoll - Romslig enebolig på nytt boligfelt ca 12 minutter fra Hamar - KAMPANJE!

Pris

kr 5 778 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Julie Sandbakkens veg
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

KAMPANJE! Signer kontrakt på enebolig med BoligPartner
innen 15. desember 2021, så får du gratis
vannbåren varme i gulvene i hele 1.etg og bad 2. etg.

Med sine 169 kvadratmeter er Fagerli en stor enebolig i Nostalgi-serien. Tre soverom og bad i hver etasje gjør huset populært, og med små tilpasninger kan Fagerli få hele fem soverom.

I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark, har du nå mulighet til å skape ditt drømmehjem i solrike og landlige omgivelser, samtidig som Hamar sentrum kun er en 12 minutters kjøretur unna.
Fra Slettvoll er det kort vei til Gåsbu, samtidig som du får barnehage, ny barneskole, matbutikk med ferskvaredisk og Fartbana i nærheten.
Hamar by vokser stadig mer og mer i denne retningen, og med nærhet til både kollektivtransport og E6 er det tilrettelagt for en enkel hverdag.

Slettvoll blir et nytt boligfelt i Øvre Vang med både eneboliger og flermannsboliger. I første omgang legger vi ut 10 eneboligtomter. 6 tomter er allerede solgt. Ta kontakt for å finne din drømmetomt.

Det er "første mann til mølla" som gjelder.

Alle tomtene er salgsklare, selges "som de er".

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue-kjøkken-løsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt; huset kan vokse i takt med familien ved at stua nede eller loftstua gjøres om til et ekstra soverom.

Stue-kjøkken-løsningen er inkludert en peisovn og har utgang til terrasse. Fra loftstua kan du slå opp de doble balkongdørene og nyte kaffen på terrassen når været tillater det.

Fagerli kombinerer en smart planløsning med en flott, klassisk fasade - det er ikke rart mange beskriver dette som sitt drømmehus.

Prisen i denne annonsen er "NØKKELFERDIG" bolig inkl tomt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på disse tomtene. Ønsker du heller en av våre andre boliger, så er dette fullt mulig. Husk også at vi er svært fleksible på å gjøre endringer og tilpasninger slik at din nye bolig blir akkurat slik DU ønsker. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen og er eksempler på hva som kan leveres, men endringer er mulig. Dette vil kunne medføre en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Standard

UTVENDIG STANDARD

Gravearbeid er estimert til kr 350 000,- og er inkludert i annonsert totalpris. Bunnledninger og betongplate iht plantegninger er inkludert i BoligPartners leveranse.

Boligen leveres ferdig maskingrunnet.

INNVENDIG STANDARD

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 hvit. Andre farger kan fås mot tillegg i pris.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Vi kan også levere i fargene NCS7500 og NCS8500 uten pristillegg.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres alle himlinger med fabrikkmalte trefiberplater, alle vegger i tørre rom leveres med ubehandlet gips. Det er avsatt kr 150 000,- til malerarbeid. Veggene på bad leveres med hvite fliser.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår det en stein grå Laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/trapp, vaskerom og begge bad.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister. I Nostalgi-serien leveres listene i utførelsen 15 x 70 profilert.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Inkludert i prisen er et verdikort på kr 105 000,-. I totalprisen er det også inkludert kr 100 000,- for oppgradering av kjøkken og hvitevarer.

Bad:
På bad leveres hvite 20x50 flis på vegg. På gulv leverer vi sorte 20x20 fliser. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Endring kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det er avsatt kr 40 000,- til baderoms innredninger og dusjvegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er også avsatt 125 000,- som antatt kostnad for tilvalg som utebelysning, noe downlights og øvrig belysning. Dette avklares direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer vannbåren varme i hele 1.etg og bad 2.etg inkl. NIBE dobbelmantlet bereder. Oppgradering av anlegget som feks vannbåren varme i øvrige rom i 2.etg, termostater, luft/vann-pumpe, boring etter jordvarme etc avtales direkte med rørlegger


Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Alle overflater kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette avklares med selger. Ta kontakt med Kjetil Noren på mob 95781022 for en hyggelig og uformell boligprat.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Adkomst

Kjør RV 25 fra Hamar mot Elverum. Etter ca 4,7 km ta av til venstre og følg skilt mot Øvre Vang . Følg Dælidvegen til denne møter
Midtvangvegen, hold til høyre og følg denne til krysset ved Fartvegen/Sparbutikken Vik. Kjør til venstre og etter ca 150 meter tar man av til høyre inn på
Øståsvegen. Følg Øståsvegen ca 600 meter og ta av til venstre inn på Rønningstadvegen. Man ankommer Slettvollfeltet etter ca 600 meter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

BoligPartner tar forbehold om feil i annonsen.

Oppvarming

Vannbårenvarme og peisovn

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene på dette feltet selges slik de er, og BoligPartner/selger tar ikke ansvar for grunnforholdene. Tilknytning til vann og avløp blir lagt i tomtegrense, det samme gjelder strøm. Man plikter medlemsskap i velforening som skal opprettes for området.

Grunnarbeider : Betongsåle, inntaksskap el, og bunnledning er inkludert i leveransen til BoligPartner.

I annonsert pris er det hensyntatt en kostnad på kr 350 000,- for graving og utvendig vann/avløp for dette huset, men dette er ikke en del av BoligPartners leveranse og er kun et prisestimat.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar