Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen (illustrasjon).
Lekeparkvegen 23, 2319 HAMAR

KAMPANJE! Ny moderne enebolig på flott skjermet tomt i barnevennlig strøk

Pris

kr 6 458 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    164 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Lekeparkvegen 23
2319 HAMAR

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

KAMPANJE! Signer kontrakt på enebolig med BoligPartner
innen 15. desember 2021, så får du gratis
vannbåren varme i gulvene i hele 1.etg og bad 2. etg.

Taranto er et populært moderne hus, med 4 soverom og garasje.

Om boligen

Flott tomt som fradeles fra eksisterende bolig. Tomten ligger godt skjermet og får en fin solgang. Lekeparkvegen er et veldig barnevennlig område med flott beliggenhet på Smeby.

Standard

UTVENDIG STANDARD

Gravearbeid er estimert til kr 400 000,- og er inkludert i annonsert totalpris. Bunnledninger og betongplate iht plantegninger er inkludert i BoligPartners leveranse.

Boligen leveres ferdig maskingrunnet.

INNVENDIG STANDARD

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra Visjon 1. Andre farger kan fås mot tillegg i pris.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Vi kan også levere i fargene NCS7500 og NCS8500 uten pristillegg.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres alle himlinger med ubehandlet gips, det samme gjelder for alle vegger i tørre rom. Det er avsatt kr 150 000,- til malerarbeid. Veggene på bad leveres med hvite fliser.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår det en stein grå Laminat på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/trapp, bod, begge bad og sluse.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs gulv. Det leveres listefritt mot tak. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 58 slett.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn og spiler i stål.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-.

Bad:
På bad leveres hvite 20x50 flis på vegg. På gulv leverer vi sorte 20x20 fliser. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Endring kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Det er avsatt kr 35 000,- til baderoms innredninger og dusjvegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er også avsatt 150 000,- som antatt kostnad for tilvalg som utebelysning, noe downlights og øvrig belysning. Dette avklares direkte med elektriker.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer vannbåren varme i hele 1.etg og bad 2.etg inkl. NIBE dobbelmantlet bereder. Oppgradering av anlegget som feks vannbåren varme i øvrige rom i 2.etg, termostater, luft/vann-pumpe, boring etter jordvarme etc avtales direkte med rørlegger


Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Alle overflater kan tilpasses dine ønsker og behov. Dette avklares med selger. Ta kontakt med Kjetil Noren på mob 95781022 for en hyggelig og uformell boligprat.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Parkering på egen eiendom. Garasje for 2 biler er inkludert i boligen.

Adkomst

Adkomst fra Lekeparkvegen

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Kommuneplanen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar