Raumarheim (illustrasjon)
Aluvegen 25, 2319 HAMAR

NY flott enebolig på romslig og sentral tomt i Hamar!

Pris

kr 9 920 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    214 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Aluvegen 25
2319 HAMAR

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Stor og flott tomt, sentralt beliggende på Ajer. Luftig og romslig tomt med gode solforhold.

Tomtas areal blir ca 925 m2, men tomta er ikke ferdig fradelt og oppmålt pt.

Om boligen

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det kombinasjonen av fasaden med valmet tak og svalgang og innsidens gode planløsning som gjør Raumarheim til en favoritt.

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Huset har et bruksareal på 214 kvadratmeter fordelt på to plan, og byr på mange smarte og familievennlige løsninger. Kjøkkenet er for eksempel forbundet med den innvendige boden, som mange velger å innrede som vaskerom. Stuen har mulighet for peis og doble terrassedører som leder ut i hagen. De fire soverommene i 2. etasje har alle god størrelse, og den romslige loftstua blir raskt barnas favorittkrok - her kan de trekke seg tilbake uten å føle at de er skjermet fra resten av huset.

I Raumarheim er innredningsmulighetene mange; her kan du få det gjesterommet, hjemmekontoret eller medieteket du alltid har drømt om.

Standard

UTVENDIG STANDARD

Gravearbeid iht tilbud fra graveentreprenør er inkludert i vår leveranse. Det samme er stikkledning/bunnledning og betongplate iht plantegninger.

Øvrig opparbeidelse av tomt og gårdsplass i forbindelse med oppføring av boligen må besørges av kunde.

Boligen leveres med ferdig maskingrunnet kledning, dør og vindus omramminger i farge hvit. Etter avtale med selger kan mellomstrøk fra fabrikk leveres.


INNVENDIG STANDARD

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres alle himlinger med ferdigmalt gips, det samme gjelder for alle vegger i tørre rom. Veggene på bad leveres med hvite fliser, og vegg i bod/vaskerom 1.etg leveres med Legato baderomsplater

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår det en hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på gulv i tørre rom. Flis på gulv i hall/trapp, flis på gulv begge bad og flis på gulv med sokkelflis på bod/vaskerom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.- I tillegg er det avsatt 150 000,- ekstra som antatt kostnad for tilvalg hos kjøkkenleverandør.

Bad:
På bad leveres hvite 20x50 flis på vegg. På gulv leverer vi sorte 20x20 fliser. Flisene er BoligPartner Hamar sin standard. Endring kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen følger det med rette dusjvegger og baderomsinnredning med speil.
På denne modellen leverer vi også vegghengt toalett på begge bad.

Bod/vaskerom :
I denne boligen leveres bod/vaskerom med Legato baderomsplater, samt opplegg iht tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for varmtvannsbereder, utslagsvask, opplegg til vaskemaskin og ventilasjons anlegg.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er også avsatt 150 000,- som antatt kostnad for tilvalg som utebelysning, noe downlights og øvrig belysning. Dette avklares direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer vannbåren varme i hele 1.etg og bad 2.etg inkl. NIBE dobbelmantlet bereder. Oppgradering av anlegget som feks vannbåren varme i øvrige rom i 2.etg, termostater, luft/vann-pumpe, boring etter jordvarme etc avtales direkte med rørlegger. I tillegg følger det med en Circle S peisovn, for ekstra varme og hygge på kalde vinterdager.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk + 48 mm påforing som isoleres med mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Materialvalg i denne boligen er eksempler på hva vi kan levere og derfor vil totalpris kunne variere hvis kunde har ønsker om andre materialer og leveranse. Dette avklares med selger. Ta kontakt med Even Nesset for en hyggelig og uformell boligprat.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge

Parkering

Parkering på egen tomt, i garasje eller på gårdsplass. Det er avsatt plass til dobbeltgarasje, men dette er ikke inkludert i vår leveranse.

Adkomst

Adkomst til eiendommen er fra Aluvegen. Avkjøring inn til høyre på privat stikkveg, ca 85 meter fra rundkjøringen i Ringgata/Aluvegen. Eiendommen ligger bak enebolig som ligger innerst i denne blindvegen.

Avtal med selger for befaring og besiktigelse av eiendommen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar