Illustrasjon hus 1-4
klukevegen 65, 2318 HAMAR

Kun 1 igjen!!! Moderne enebolig i kjede med mulighet for hybelutleie sentralt i Hamar.

Pris fra

kr 5 390 000,-

 • Boligtype
  Kjedet enebolig
 • Bruksareal (BRA)
  165 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Fremdrift
Plate og grunnmur er ferdig støpt. Bygging høsten 2021.
Neste visning

29.09.2021 kl.12:30-13:00

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Hus 3 165 m2 3 kr 5 390 000,-
Kjedet enebolig
BRA 165 m2 Soverom 3 Totalpris kr 5 390 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

3
Hus 4 165 m2 3 Solgt
Kjedet enebolig
BRA 165 m2 Soverom 3 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

4

klukevegen 65
2318 HAMAR

Loading map...

Om prosjektet

KLUKESTIEN
BoligPartner skal nå i gang med de 4 siste boligene på populære Børstad.
Beliggenheten er meget sentral med nærhet til både barnehage, skole, butikk og turstier.
Det er gåavstand til Hamar sentrum som har mye å by på. Her er det kafeer, resturanter, kulturhus, lekeplasser, sandstrand midt i byen med stupetårn og mye mer.
Hver bolig har store terasser og egen carport med inngang til sportsbod.
Samtlige av boligene kan tilpasses med hybelløsning.

Innhold

Enebolig i rekke over 3 etasjer.

Boligene har et totalt bruksareal på ca 165kvm.

Her kan man selv velge om man ønsker en hybel i underetasje eller ikke.
Hybelen vil da ha egen kjøkken/stue, bad, bod og sovedel.
I tillegg vil huset ha 3 soverom, bod, bad, vaskerom og stor åpen kjøkken/stueløsning.

Om man velger huset uten hybel, får man 3/4 sov, loftstue, 2 bad, bod, vaskerom og åpen kjøkken/stueløsning.
Prisen vil da være ulik med og uten hybel. Velger du hybelløsning koster dette 100.000,- mer.

Det leveres felles molok for avfall, disse er plassert iht. situasjonsplan.

Standard

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om BoligPartners leveranse og valgmuligheter på overflater.

BoligPartners leveranse:

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen Trevare, Visjon 1. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Tak og vegger:
Himling i alle tørre rom leveres med panelbord fra Huntonit. Vegger i entrè, innvendig bod, allesoverom, gang og kjøkken/stue leveres med 5 bords kostmalte panelplater i type, skygge. Fibo Trespo våtromsplater på bad. Badene leveres med baderomsplater i store, matte flisemønster. Type Fibo Trespo Design F01 2091 S hvit. På badene vil det i tillegg bli en kontrastvegg i Cracked Cement.

Gulv:
På alle gulv, bortsett fra i gang og på bad/vaskerom, vil det bli lagt 3 stavs parkett i lys eik. Type Eik Family Struktur, Lysehvit. Badet leveres med grå fliser i str 20X20, i gangen leveres gangflis i litt lysere grå i str 60x30.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Her leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 12 x58 avrundet. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til disse boligene. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har valgt en minimalistisk kjøkkeninnredning i lys grå uten profilerte fronter og hvit benkeplate.
Kjøkkenet leveres med kombinert kjøleskap/frys, induksjonsplate, stekeovn og oppvaskmaskin .

Bad:
Badet leveres med servant inkludert to skuffer fra kvalitetsleverandør. Over servant blir det levert speil inkludert lys. Badet leveres også med dusjhjørne i rett utførelse.
Opplegg til vaskemaskin.

Teknisk installasjon:
Av tekniske installasjoner, inkluderer 200 liter bereder, sikringsskap, ventilasjonsagregat og fordelingsskap.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.


FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel og mellomstrøk i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning (toppstrøk) må besørges av kjøper etter ca ett år. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Tomten ligger skjermet og landlig til på jordet nedenfor Hagesenteret på Børstad/Vien. Meget attraktiv beliggenhet med kort vei til både butikk, skole og barnehage og ikke minst Hamar sentrum.

Oppvarming

Peisovn
Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront.

Varmekabler
Det leveres termostatstyrte varmekabler dimensjonert for rommets størrelse i følgende rom:
Bad/vask
Entresoner

Adkomst

Asfaltert innkjørsel

Parkering

Egen carport pluss felles gjesteparkering

Fellesutgifter inkluderer

Det er opp til sameiet å bestemme hva som skal inngå i en fellesutgift. Vi anbefaler at fellesutgiften skal inkludere: byggforsikring, renovasjon, sparing, måking/gressklipping på fellesareal og evt internett. Alle må derfor påregne en utgift hver måned.

Diverse

Velkommen til en trygg visning.
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på god avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien. (gjelder for samtlige boliger). Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar