Leilighet 1-2: En romslig tomannsbolig over to etasjer, 113 kvm, 3 soverom og 2 bad .(illustrasjonen kan avvike fra standard leveranse)
Slettvoll, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Moderne og romslig tomannsbolig på solrik tomt kun 12 min fra sentrum. Fast pris!

Pris fra

kr 3 790 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  113 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 113 m2 3 kr 3 790 000,-
Tomannsbolig
BRA 113 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 790 000,-

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Bredbåndstilknytning

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
Leilighet 2 113 m2 3 kr 3 990 000,-
Tomannsbolig
BRA 113 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 990 000,-

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Bredbåndstilknytning

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Slettvoll
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Om prosjektet

Tiltalende tomannsbolig i nyetablert boligfelt i vakre, landlige omgivelser. Med nærhet til barnehage, barneskole og nærbutikk er dette en perfekt bolig for barnefamilier med kort avstand til alt du trenger i hverdagen.

Boligen har en moderne åpen løsning mellom kjøkken og stue med plass til stort spisebord som et naturlig samlingspunkt for familie og venner. Peis plassert mellom kjøkken og stue gir god varme og lun atmosfære på kalde vinterdager. Stue/kjøkken har store vindusflater som gir godt med lys og med utgang til overbygd platting kan du nyte varme sommerdager. Praktisk bad i tilknytning til entrè i første etasje. I andre etasje finner du tre soverom og et romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og mulighet for badekar. Sola kan nytes på balkong tilknyttet det største soverommet. Asfaltert parkeringsplass i kort avstand til inngang.

Eiendommen ligger i et fantastisk område bestående av både eneboliger og flermannsboliger i nytt boligfelt i Øvre Vang. Et landlig og solrikt område med nærhet til flotte turmuligheter i skog og mark. Tomannsboligen ligger skjermet, til med delvis utsikt mot grøntområdet. Hamar sentrum ligger kun en kort kjøretur på 12 minutter unna. Boligfeltet har flere grøntområder og et fellesområde opparbeidet med bålplass og benker som et fint samlingspunkt for nabolaget.

Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle deg mer om området og boligene vi har til salgs her.

Innhold

BOLIGENE
Firemannsboligen bygges på delfelt BKS1

UTOMHUS
Adkomstveg og gårdsplass asfalteres , sportsboder leveres med betongdekke. Grøntområder opparbeides som plenarealer iht situasjonsplan. Det opparbeides bålplass med benker. Det leveres felles molok for avfall, disse planlegges plassert iht. situasjonsplan.

Standard

Bestill prospekt for fullstendig informasjon om boligens standard og leveranse.

En egen tilvalgsliste gir deg oversikt over utstyr og innredning i boligen og hvilke tilvalg du kan gjøre.

Inkludert i vår leveranse:
- Parkett av typen 3-stavs Oak light white family brushed
- 5-bords kostmalt veggplater
- Hvite trefiberplater i himling
- Kjøkken fra Sigdal
- Flislagte bad med hvit baderomsinnredning og speil.
- Circle peisovn

TILVALG
Det er åpnet for følgende kundetilvalg i prosjektet:
- Parkett/laminat
- Flis og innredning på bad
- Overflater på innvendige vegger
- Fronter, benkeplater, håndtak og innmat i kjøkkeninnredning
- Elektro-leveranse: downlights, elbil-lader
- Valg av blandebatterier
- Type flis i entré

Det er ikke mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.


KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med grå glatte fronter type fjell. Muligheter for valg av fronter og benkeplater hvis du kommer tidlig inn i prosjektet. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen. Kjøkkentegninger av hver enkelt bolig fås hos prosjektselger. Det er mulig å endre/tilpasse kjøkkenet sammen med en konsulent fra Sigdal.


BAD/VASK
I alle innredninger er det hvit heldekkende servant og hvite fronter, samt speil med lys over. Det er forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad/ vask.


VEGGER, TAK OG GULV
Vegger i entré, innvendig bod, alle soverom, gang og stue/kjøkken leveres med hvite, kostmalte panelplater fra Huntonit, type skygge. Vegger på bad/ vask leveres med hvite, matte fliser, størrelse 20 x 40 cm. Alle himlinger leveres med hvite trefiberplater (tak-ess). Det leveres hvite gulv- og taklister. Parkett Oak light white family brushed, 540335 leveres på gulv i soverom og stue/kjøkken. På gulv bad og bad/ vask leveres lys grå fliser, størrelse 20 x 20 cm. På gulv i innvendig bod der varmtvannsbereder er plassert, leveres grå fliser, størrelse 20 x 20 cm, samt sokkelflis. På gulv i entré/ gang leveres mørke grå fliser, 30 x 60 cm. Det leveres hvite gulv- og taklister. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

DØRER OG VINDUER
Inngangsdører til boligene leveres hvite med godkjent sylinderlås. Balkongdører leveres hvite med glass. Innvendig leveres det hvite ett-speils dører, med hvitmalte karmer og flate eiketerskler. Vinduer leveres hvite. Alle lister/karmer rundt vinduer og dører leveres hvitmalt. Det vil være synlige spikerhull på listverket.

PEISOVN
Boligen leveres med stålpipe og vedovn med glassfront, type Circle. Det blir lagt glassplate på gulvet foran ovnen.

BALKONGER/PLATTINGER
Alle leilighetene leveres med balkong som vist på plantegning. Rekkverk på balkonger i 2. etasje utføres i impregnert treverk. På balkonger og platting i 1. etasje legges gulv av impregnert treverk.

VENTILASjON
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energi-økonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue og alle soverom gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på kjøkken, bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft. Kjøkkenventilator er koblet enten på ventilasjonsanlegget eller ut gjennom yttervegg, avhengig av boligtype.

ELEKTRISKE ANLEGG
Leveres ihht. NEK 400 2018. Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og brannvegger, der dette ligger synlig. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken og det leveres lampe i bod. Det leveres også utendørs lampe ved inngang og på balkong. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det leveres varmekabler under flis på bad og i entre.

VVS
Ettgreps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatteri inkl. dusjgarnityr. Oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. Fordelingsskap for rør plasseres i innvendig bod eller bad/ vask. Varmtvannsbereder plasseres i innvendig bod.


TV/FIBER
Det leveres ett punkt i stue for tv/ internett i hver leilighet. Styret oppretter kollektiv avtale med leverandør av bredbånd når sameiet er etablert. Inntil sameiet er etablert, må kunde tegne eget abonnement.

POSTKASSER
Postkasser leveres etter hvert som boligene ferdigstilles, 1 stk. pr. bolig. Postkassene skal monteres samlet når prosjektet ferdigstilles.

PARKERING
Alle leiligheter har en stk. parkeringsplass iht. situasjonsplan.

Beliggenhet

Boligfeltet er rolig og barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Det er kort vei til helt ny barneskole, barnehager, dagligvarebutikk med ferskvaredisk, kirke og flotte turmuligheter. Fartbana ligger også like ved. Her er det flere fotballbaner og gode treningsmuligheter for alle alderstrinn.

Oppvarming

Varmekabler
Det skal leveres termostatstyrte varmekabler dimensjonert for rommets størrelse i følgende rom:
Bad/vask
Entresoner

Kjøpsbetingelser

Betalingsplan:
Kr. 0,- ved kontraktsinngåelse. 10% av kontraktsum ved oppstart, og resterende 90% av kontraktssum + omkostninger og evt. endringsavtaler forfaller til betaling tre dager før overtakelse.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer ifm tinglysning. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, hvilket her tilsvarer kroner 7500,- (gjelder for samtlige boliger). Gebyr for tinglysning av skjøte kr 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og panteattest kr. 202,-.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til prosjektselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet / garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser. Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Fellesutgifter inkluderer

Det er opp til sameiet å bestemme hva som skal inngå i en fellesutgift. Vi anbefaler at fellesutgiften skal inkludere: byggforsikring, renovasjon, sparing, måking/gressklipping på fellesareal og evt internett. Alle må derfor påregne en utgift hver måned.

Diverse

Velkommen til en trygg visning.
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på god avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar