Kart som viser ca plassering av ny tomtegrense. Deler av garasjen skal rives.
Østlivegen 5, 2318 HAMAR

Eneboligtomt til salgs på Smeby - sentral beliggenhet

Pris

kr 1 600 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    500 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Østlivegen 5
2318 HAMAR

Loading map...

Om tomta

Bygg din nye drømmebolig på fin tomt i Hamar. Eneboligtomt med sentral beliggenhet på barnevennlige og populære Smeby i Hamar.

Tomtedeling er forhåndsgodkjent av Hamar kommunen, så her setter vi i gang delingsprosessen så snart tomta er solgt. Byggeplikt med hus fra BoligPartner. Se eksempler i bildekarusellen.

Fra tomten er det kort veg til barnehage, Solvang barneskole, Børstad ungdomsskole og servicenæringer som butikk/frisør etc. Kun 2 km til Hamar sentrum med alt byen har å by på av restauranter, cafeer, strandsone, butikker og kulturtilbud.

En ny bolig vil ha gode solforhold og fantastiske utsiktsforhold fra en 2.etg

Ta kontakt med selger for en hyggelig boligprat og for å avtale befaring på tomten.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Smeby i Hamar i et etablert boligfelt. Flat tomt

Parkering

Parkering på egen tomt, og i garasje som blir en del av boligen.

Adkomst

Fra Furnesvegen i krysset ved YX 7-Eleven (Solvang) ta inn Nic.Hellands gate. Etter ca 350 meter heter vegen videre Stafsbergvegen, (samme hovedveg). Følg Stafsbergvegen ca 340 meter og ta inn til høyre på Østlivegen. Tomten ligger på høyre hånd etter ca 100 meter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål. Ta kontakt med BoligPartner for informasjon rundt reguleringsforhold eller for å få tilsendt reguleringsplanen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar