Trani har en grunnflate på kun 55 kvadratmeter (illustrasjon)
Andreas Karsets veg 10, 2323 INGEBERG

Enebolig med 3. soverom. Siste mulighet !!!!!

Pris

kr 4 646 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    107 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Andreas Karsets veg 10
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for ytterligere informasjon om grunnleveransen på denne boligen

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I småhusi-serien leveres døra Visjon1 .

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdig malte plater på veggene inkl hvite hjørne lister i alle tørre rom.

Gulv:
Parkett gulv er medregnet i BoligPartner AS sin leveranse. 3 stavs eikeparkett lyshvit. Kunden står fritt til å gjøre tilvalg på gulv. Flis leveres på gulv i hall.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I småhus-serien leveres taklister som 21x48, gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 58 slett. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I små-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningspakke verdi kr 105 000.- er inkl. i kjøpesum.

Bad:
På bad leveres flis på vegg og gulv. Flistype er Rak shadow black 20x20 cm flis på gulv og Uni white MA 20x50cm flis på vegger. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I småhus-serien leveres vaskerom med Legato hvite slette plater som standard. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i denne boligen er KAMPANJE vannbåren gulvvarme i hele 1. etg og bad 2. etg. KAMPANJE FRØSIN medfølger ved kontrakt før 15.12.2020.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Beliggenhet
Nå har vi gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på tomtene.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Boligpartner AS leverer alt unntatt opparbeidelse av tomt, gravearbeider og ferdig stilling av hage.
Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.07.2020.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Adkomst og parkering på egen eiendom. Carport/garasje er ikke en del av hus leveransen.

Beliggenhet

Flate og til dels flate eller syd-hellende tomter, med gode sol-forhold og noen med utsyn og utsikt. Noen av tomtene bør også bebygges med sokkel etasje.

DiverseDette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

KAMPANJE vannbåren gulvvarme inkl i hele 1. etg og bad 2. etg. Stålpipe med Circle s peisovn.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar