Ro 2 Med Hems Eksterior Vinter Xr 2020 Original
Bringebærstien 46, 2323 INGEBERG

Romslig hytte på Gåsbu - Selveiertomt i nydelige omgivelser! Ta kontakt for tomtevisning!

Pris

kr 2 985 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    85 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Bringebærstien 46
2323 INGEBERG

Loading map...

Om boligen

VISNING AV TOMTER - TA KONTAKT MED MORTEN CHRISTENSEN TLF.40201991, SÅ FINNER VI ET TIDSPUNKT SOM PASSER FOR DEG!

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.

Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet en ny modell som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Hyttemodellen Ro er ikke så stor, men den er romslig og har plass til akkurat det du har behov for. Hytta har også en ren og enkel form. Dette er helt klart ei praktisk og fin hytte, og vår absolutt mest prisgunstige modell.

Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Hyttemodellen Ro presenteres her med fire ulike planløsninger. Husk at alle våre hyttemodeller kan endres og skreddersys til dine ønsker og behov.

I denne varianten av hyttemodellen Ro har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Bruksarealet i hytta er på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.

BRA totalt: 86
BYA: 96
P-rom: 82

Ønsker du større hytte kan vi levere denne modellen med full hems mot et pristillegg på kr 400 000,-. (Se hems alternativ i bildekarusellen).

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert selveiertomt (kr 400 000,-) tilknytningsavgifter til Hamar kommune og antatte kostnader for graving- og betongarbeider. Vi har mange tomter dere kan velge i på Gåsbu hyttegrend.

Vi vil bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Prisen i denne annonsen kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Standard

Her kan du selv påvirke valgene og få hytta bygd ut i fra dine ønsker og behov. Ta kontakt med hyttekonsulent Kjetil Noren - mob 95781022 - for en gjennomgang av hvilke materialvalg som er inkludert i prisen og hvilke muligheter som finnes.
Ønsker du større vinduer, overbygd terrasse, skrå himling i stue, større eller mindre rom? Vi kan tilpasse alle våre modeller slik at hytta blir slik du ønsker.

Dette er noe av leveransens innhold:
-Gulv i stue/kjøkken, soverom og hems leveres i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett
-Kjøkken fra Norema/Sigdal - verdi kr 55 000,- (hvitevarer som tilvalg)
-Gulv og sokkelflis i 5 valgfrie farger på bad
-Gulvflis i vindfang og bod
-Circle S peisovn med stålpipe
-Varmekabler i flislagte gulv og panelovner på øvrige rom, alt kan styres via app fra mobiltelefonen
-ubehandlet panel i alle himlinger
-Kostmalte panelbord i valgfrie farger på vegger – ferdig beiset furupanel som tilvalg
-Baderomsplater på bad – flis som tilvalg


Beliggenhet

Gåsbu er perfekt for dere som vil ha kort vei til hytta (ca 1 time og 10 minutter fra Gardermoen), og nyte hyttelivet i rolige omgivelser med en begrenset hytteutbygging.

Gåsbu hyttegrend er et koselig hyttefelt med mange muligheter. På vinterstid er det et en av Norges beste langrennsdestinasjoner. Det er nærmere 500 km med topp preparerte skiløyper, 12 km lysløype som starter like ved hytte feltet, topp moderne skistadion hvor Ski NM ble arrangert senest i 2018, og 3 serveringshytter som holder åpent i helgene, som er fine turmål i et lett gått skiterreng. Det er også en flombelyst akebakke like ved. Vil dere kjøre alpint, ligger Lierberget ca 6 km unna. Snøen kommer tidlig på Gåsbu, og det er som regel preparerte skiløyper i fra Oktober/November til Mai.

En svært aktiv turistforening sørger for at det flotte og omfattende stinettet er godt merket, og innbyr til herlige fotturer også om sommeren. Det er mange koselige fjellvann, med både bade og fiskemuligheter. På høsten kan dere plukke mengder av bær eller kjøpe jaktkort. Hedmarksvidda byr også på fantastiske muligheter for flotte sykkelturer på endeløse fjellveger og stier. Det er også en gruset natursti med koselige grillplasser, gapahuker og utkikkstårn like ved.

Ønsker dere avveksling og andre opplevelser når dere er på hytta er det bare 20 minutter i bil til Hamar sentrum. Nyt sommeren langs Mjøsa, kos dere på kafe eller benytt dere av Hamars rike kulturliv.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten.

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter deres ønske. Ta kontakt med selger Morten Christensen for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2020, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar