Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen (illustrasjon)
Rønningstadvegen , 2324 VANG PÅ HEDMARK

Vang - NY moderne enebolig på nytt felt. Naturskjønne omgivelser, kun 12 minutter fra Hamar sentrum

Pris

kr 5 339 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    164 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rønningstadvegen
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark og en kort kjøretur på 12 minutter fra Hamar sentrum, har du nå mulighet til å skape ditt drømmehjem.

Slettvoll blir et nytt boligfelt i Øvre Vang med både eneboliger og flermannsboliger. I første omgang legger vi ut 10 eneboligtomter. 7 eneboligtomter er allerede solgt, 1 tomt er reservert. Ta kontakt for å finne din drømmetomt.

Det er "første mann til mølla" som gjelder.

Alle tomtene er salgsklare, selges "som de er".

Tomten selges slik den er og det anbefales nærmere undersøkelser hva gjelder kostnader rundt graving/opparbeidelse av tomt.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

BoligPartner tar forbehold om feil i annonsen.

Om boligen


Flott moderne enebolig med integrert garasje. Stor høyde i 2.etg hvor kjøkken og stue ligger. Store flotte vinduer som gir mye lys inn og sikrer god utsikt. Boligen har hele 4 soverom, 2 bad, kjøkken/stue i åpen løsning og garasje.

Prisen i denne annonsen er "NØKKELFERDIG" bolig inkl tomt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på disse tomtene, men dette kan kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om din drømmebolig.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen og er eksempler på hva som kan leveres, men endringer er mulig. Dette vil kunne medføre en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.


Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor ønsker vi at du sier ifra til oss på forhånd slik at vi vet om du kommer på visningen vår.

Hvis du ikke har meldt deg på i forkant, kan du oppleve å måtte vente litt utenfor til alle interessenter som har booket tid har fått sett seg ferdig.

Vi ønsker at alle skal få en trygg opplevelse på våre visninger. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1 meters avstand fra hverandre.

Hvis oppsatt visningstidspunkt ikke skulle passe, håper vi du tar kontakt med oss. Så finner vi sammen frem til et nytt tidspunkt for visning. Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue.Boligen leveres med følgende:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra "Visjon 1".

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom. Antatt kostnad for overflatebehandling av disse er medregnet i totalkostnaden.

Gulv:
I denne boligen følger det med en hvitpigmentert 1-stavs laminat fra ParkettPartner/FloorFactory. Denne kan endres etter avtale med selger.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i hvit glatt utførelse. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn og stålspiler.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I denne boligen følger det med en innredningspakke på 105 000,- som kan brukes på dette.

Bad:
Alle bad i denne boligen leveres med fliser på gulv og vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod under trapp:
Tarkett belegg (BP std) på gulv godkjent for våtrom.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er hensyntatt tilvalg av noe innvendig og utvendig belysning i totalkostnaden selv om dette ikke er en del av standard NEK:400.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det følger med varmekabler i alle gulv 1.etg og bad 2.etg. Oppgradering til vannbåren varme er mulig.

Det leveres også med en stilren og moderne peisovn type Circle S inkl sort stålpipe for ekstra varme og hygge på kalde dager.

Utvendige overflater:
Utvendig kledning leveres med mellomstrøk i valgfri farge. Terrassebord på balkong i impregnert treverk og med glassrekkverk.


Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomt og grunnarbeider

Tomt:
Tomtene på dette feltet selges slik de er, og BoligPartner/selger tar ikke ansvar for grunnforholdene. Tilknytning til vann og avløp blir lagt i tomtegrense, det samme gjelder strøm. Man plikter medlemsskap i velforening som skal opprettes for området.

Grunnarbeider : Betongsåle og bunnledning er inkludert i leveransen til BoligPartner.

I annonsert pris er det hensyntatt kostnad for graving og utvendig vann/avløp for dette huset, men dette er ikke en del av BoligPartners leveranse og er kun et prisestimat.

Parkering

Parkering på egen eiendom og i garasje.

Adkomst

Kjør RV 25 fra Hamar mot Elverum. Etter ca 4,7 km ta av til venstre og følg skilt mot Øvre Vang . Følg Dælidvegen til denne møter
Midtvangvegen, hold til høyre og følg denne til krysset ved Fartvegen/Sparbutikken Vik. Kjør til venstre og etter ca 150 meter tar man av til høyre inn på
Øståsvegen. Følg Øståsvegen ca 600 meter og ta av til venstre inn på Rønningstadvegen. Man ankommer Slettvollfeltet etter ca 600 meter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar