Taranto - moderne hus med garasje i underetasjen (illustrasjon)
Andreas Karsets veg, 2323 INGEBERG

Ingeberg - NY moderne enebolig på populært boligfelt

Pris

kr 5 473 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    164 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Oppstart etter avtale med selger.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Andreas Karsets veg
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Flott moderne enebolig med integrert garasje. Stor høyde i 2.etg hvor kjøkken og stue ligger. Store flotte vinduer som gir mye lys inn og sikrer god utsikt. Boligen har hele 4 soverom, 2 bad, kjøkken/stue i åpen løsning og garasje.


Boligen leveres med følgende:

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra "Visjon 1".

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
I Moderne-serien leveres ubehandlede gipsplater som standard himlingskledning i tak og vegger i alle boligrom. Antatt kostnad for overflatebehandling av disse er medregnet i totalkostnaden.

Gulv:
I denne boligen følger det med en hvitpigmentert 1-stavs laminat fra ParkettPartner/FloorFactory. Denne kan endres etter avtale med selger.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i hvit glatt utførelse. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn og stålspiler.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I denne boligen følger det med en innredningspakke på 105 000,- som kan brukes på dette.

Bad:
Alle bad i denne boligen leveres med fliser på gulv og vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod under trapp:
Tarkett belegg (BP std) på gulv godkjent for våtrom.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2018 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det er hensyntatt tilvalg av noe innvendig og utvendig belysning i totalkostnaden selv om dette ikke er en del av standard NEK:400.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne boligen følger det med varmekabler i hele 1.etg og på bad 2.etg. Oppgradering til feks vannbåren varme er mulig. Ta kontakt for info.

Det leveres også med en stilren og moderne peisovn type Circle S inkl sort stålpipe for ekstra varme og hygge på kalde dager.

Utvendige overflater:
Kledning leveres beiset med mellomstrøk i ønsket farge. Terrassebord på balkong i impregnert treverk og med glassrekkverk.


Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Tomt og grunnarbeider

Tomt:
Tomtene på dette feltet selges slik de er, og BoligPartner/selger tar ikke ansvar for grunnforholdene. Tilknytning til vann og avløp blir lagt i tomtegrense, det samme gjelder strøm. Man plikter medlemsskap i velforening som skal opprettes for området.

Grunnarbeider : Betongsåle og bunnledning er inkludert i leveransen til BoligPartner.

I annonsert pris er det hensyntatt kostnad for graving og utvendig vann/avløp for dette huset, men dette er ikke en del av BoligPartners leveranse og er kun et prisestimat.

Beliggenhet

Nå har vi gleden av å tilby et helt nytt hus på et populært eneboligfelt på Ingeberg. 27 av 29 tomter solgt.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan passe på flere av tomtene, men i dette prosjekterte forslaget er tomt 15 hensyntatt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Parkering

Parkering på egen eiendom, feks i garasje (ikke inkludert).

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar