Bjørkli eksteriør (illustrasjon)
Rønningstadvegen, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Vang - Nytt fint hus på stor tomt, flott beliggenhet. 7 tomter solgt, 1 reservert, snart utsolgt byggetrinn 1 !!

Pris

kr 4 750 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    151 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rønningstadvegen
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark og en kort kjøretur på 12 minutter fra Hamar sentrum, har du nå mulighet til å skape ditt drømmehjem.

Slettvoll blir et nytt boligfelt i Øvre Vang med både eneboliger og flermannsboliger. I første omgang legger vi ut 10 eneboligtomter. 7 eneboligtomter er allerede solgt og mange andre har vist interesse, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det er "første mann til mølla" men du er velkommen til å reservere. Ta kontakt for reservasjonsskjema.

Alle tomtene er salgsklare, selges "som de er".

Tomten selges slik den er og det anbefales nærmere undersøkelser hva gjelder kostnader rundt graving/opparbeidelse av tomt.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

BoligPartner tar forbehold om feil i annonsen.

Om boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Prisen i denne annonsen er "NØKKELFERDIG" bolig inkl tomt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på disse tomtene, men dette kan kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Even Nesset for mer informasjon om din drømmebolig.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen og er eksempler på hva som kan leveres, men endringer er mulig. Dette vil kunne medføre en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Med forbehold om skrivefeil i annonsen.

Innhold

1. etasje:
Man kommer inn i huset via en praktisk gang med bodløsning under trappa, et fint bad, en romslig stue/kjøkkenløsning i L-form samt et ekstra rom som kan benyttes som feks soverom eller en ekstra TV-stue.

2. etasje:
Denne etasjen inneholder hele 3 soverom, hvor hovedsoverommet også har tilhørende walk-in-closet. I tillegg finner man boligens hovedbad i denne etasjen samt en bod.

Standard

UTVENDIG STANDARD

Bunnledning og betongplate er inkludert i BoligPartners leveranse. Gravearbeider, stikkledning og øvrig opparbeidelse i forbindelse med oppføring av boligen må besørges av kunde, men en antatt kostnad for dette er inkludert i totalsummen i denne annonsen. Det er satt av 262.000,- til dette.

Boligen leveres med ferdig maskingrunnet kledning, dør og vindus omramminger i farge hvit.


INNVENDIG STANDARD

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4.

Vindu:
I denne husserien leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser aluminium.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte plater på vegger i alle tørre rom.

Gulv:
Denne boligen leveres med en moderne 1-stavs laminat (Contura Steingrå) levert av FloorFactory i alle tørre rom. Kunden står fritt til å gjøre endring på gulv etter eget ønske. Flis leveres på gulv i hall og på gulv begge bad. Sportsbod leveres med belegg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningspakke verdi kr 105 000.- er inkl. i kjøpesum.

Bad:
På bad leveres det med fliser på gulv med sokkelflis og baderomsplater på vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger, vegghengte toaletter og baderomsinnredning med speil leveres.

Sportsbod / (vaskerom):
I Nostalgi-serien leveres vaskerom med Legato hvite slette plater som standard. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.


Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV innvendig i huset. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
I denne boligen følger det med varmekabler i alle gulv i 1.etg og på bad i 2.etg. Oppgradering til feks vannbåren varme er mulig, ta kontakt for info.
I tillegg leveres boligen med en moderne peisovn type Circle S med sort stålpipe for ekstra kos på kalde dager.


Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkering

Parkering på egen eiendom

Adkomst

Kjør RV 25 fra Hamar mot Elverum. Etter ca 4,7 km ta av til venstre og følg skilt mot Øvre Vang . Følg Dælidvegen til denne møter
Midtvangvegen, hold til høyre og følg denne til krysset ved Fartvegen/Sparbutikken Vik. Kjør til venstre og etter ca 150 meter tar man av til høyre inn på
Øståsvegen. Følg Øståsvegen ca 600 meter og ta av til venstre inn på Rønningstadvegen. Man ankommer Slettvollfeltet etter ca 600 meter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vannbåren i hele 1.etg og bad 2.etg. inkl NIBE 320 VVM bereder, ihht kampanje. Samt en peisovn type Circle G inkl sort stålpipe.

Viktig informasjon

KAMPANJE!!! Vannbåren varme er inkludert uten tillegg i prisen. Gjelder for komplett leveranse med signering før 15.06.21. Ta kontakt for mer informasjon.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar