Bukkespranget - dette er kun en illustrasjon av en tenkt hytte på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet. redigert redigert
søndre st. olav 12, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Siste sjanse på St.Olav Nord - Bukkespranget en flott hytte for hele familen i snø sikkert langrennseldorado

Pris

kr 3 295 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

01.01.2022 kl.00:00-00:01

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

søndre st. olav 12
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

SKRIV KONTRAKT PÅ HYTTE FØR PÅSKE OG FÅ MED SKIPAKKE FRA MADSHUS/SWIX TIL VERDI KR 50 000,-. DU FÅR VELGE MELLOM FLERE SKIPAKKER FRA MADSHUS OG FÅR GAVEKORT TIL SWIX CONCEPT STORE PÅ LILLEHAMMER. SPØR SELGER OM MER DETALJER.

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Bukkespranget) inkl festetomt (kr 460 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader, tilknytningsavgifter for strøm, antatte kostnader for graving, avløpsanlegg, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon.

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og sol forhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har også en romslig hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 85,1
Gulvareal hems: 22,8
Tilleggsareal utvendig: 5,8
Bruksareal hytte: 85,1
Totalt bruksareal: 90,9
Bebygd areal (BYA): 104,0

Utdrag av leveransebeskrivelse:

-Gulv på stue, kjøkken, soverom og hems levers i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett.
-Norema/Sigdal kjøkken (hvitevarer som tilvalg).
-Bad leveres med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 5 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
-Gang leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
-Innvendige vegger leveres i liggende 14*145 skygge skrå ubehandlet furupanel
-Himling leveres i 14*120 Faspanel - ubehandlet
-Gulv, tak og hjørnelister leveres hvitmalt
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.
-Circle G peisovn med stålpipe
-Panelovner/varmekabler med app styring

Innvendig kan vi levere vegg, tak panel og listverk ferdig beiset mot et tillegg.

Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Beliggenhet

St. Olav hyttefelt, er et lite og koselig hyttefelt, hvor alle tomtene er solgt. Vi har nå fått tilgang til en tomt for videresalg. Flott festetomt med strøm, vann og helårsveg.

St. Olav Nord ligger midt i smørøyet for friluftsliv og rekreasjon på Hedmarksvidda!

Her kan du spenne på deg langrennsskiene rett utenfor hyttedøra og nyte et av Norges mest snøsikre områder. St. Olav er et knutepunkt for skiløyper og turstier hele året. Stort løypenett; ca. 35 mil med velpreparerte skiløyper hvorav 12 km lysløyper. Langs løypenettet ligger flere serveringshytter.

Gåsbu langrennsarena arrangerer årlig flere skirenn, blant annet Stenfjellrunden, og i skisesongen tilbys organisert skileik for barn. Ved langrennsarenaen ligger også et skileikområde med flombelyst akebakke. Ca. 13 km til alpinsenter i Lierberget, med alpinbakke, snowboardanlegg og hoppbakker.

Godt merkede turstier og muligheter for både toppturer så vel som vandring i skog og åpent terreng. Flott sykkelterreng innover fjellveiene og på tilrettelagte sykkelstier i utmark. Gode fiskemuligheter i elver og fjellvann med ørret og røye. Muligheter for småviltjakt. Like nedenfor Gåsbu ligger en av Norges mest moderne og best støydempede jaktskytebaner.

Riksanlegg for hundekjøring ved Gåsbu hvor du kan kjøre med egne hunder eller leie hundespann med fører. Hedmarksvidda byr på både vill og uberørt natur, skog, åpent landskap, fjelltopper, fjellvann og elver, koier og gamle setre. Gode muligheter for sanking av sopp og bær, blant annet multer.

Nordre St. Olav omtales også som "St. Olav Felt B".

Hamarregionen har fantastiske tur- og aktivitetsmuligheter og et rikt kulturliv:

Skisporet Hedmarksvidda - http://skisporet.no/hedmark/hedmarksvidda
Hamar og Hedemarken Turistforening - HHT.no
Vang Skiløperforening - http://vangski.no/
Vang Jakt og Fiskeforening - http://www.njff.no/hedmark/vang/
Ankerskogen Svømmehall og velvære/spa - http://ankerskogen.no/
Hamar Kulturhus - http://www.hamar-kulturhus.no/
Hamarregionen - http://www.visit-hedmark.no/hamarregionen/

Parkering

Parkering på egen tomt

Adkomst

St. Olav ligger like i nærheten av Måsætra/Stenfjellet, ca. 7 km nord for Gåsbu.
Adkomst via Gåsbu (bomveg) som ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum. Hyttetomten kan besiktiges på egenhånd, eller ring Kjetil Noren mob 95781022, så møter jeg deg gjerne.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.
E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.
Fra Elverum: Sving til høyre i lyskrysset like nedenfor Vang kirke på Ridabu, følg Sælidvegen (Fv. 116) og deretter skilting mot Gåsbu.
Fra Gåsbu: følg Fjellvegen rett fram i ca. 7 km.
Ta inn til høyre mot Søndre St. Olav like før parkeringsplassen på St. Olav.
Ta så første til venstre. Tomten ligger da rett frem og er skiltet 'Til Salgs'
Selve festepunktet er markert med stolpe med rødmaling på toppen.
GPS koordinater: GPS N60 57'6.3 E11 9'45.9

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2020, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

varmekabler - panelovner - peisovn

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar