Fagerli (illustrasjon)
Rønningstadvegen, 2324 VANG PÅ HEDMARK

KAMPANJE!! Store tomter med flott beliggenhet.

Pris

kr 4 860 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med Selger
Fremdrift
Etter avtale med Selger
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Rønningstadvegen
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Store fine tomter.

Om boligen

Fagerli er et praktisk familiehus over to plan, tilpasset flate tomter. Her ønskes du velkommen av en romslig entré, med trapp opp til loftstua og dør inn til den 58 kvadratmeter store og åpne stue- og kjøkkenløsningen. 1. etasje har i tillegg et praktisk vaskerom med dør ut – supert for familier med små barn. Få boliger har romsligere løsninger enn Fagerli, og best av alt: Huset kan vokse i takt med familien ved at loftstua gjøres om til et soverom.

Prisen i denne annonsen er "NØKKELFERDIG" bolig inkl tomt.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på disse tomtene, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger
Gunnar Martinsen for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Dette vil kunne føre til en kostnadsendring, og avklares direkte med selger.

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Innhold
1. etasje:
Består av en romslig hall/trapperom, et bad, vaskerom med egen utgang og et stort åpen areal for kjøkken/spisestue/stue. Dobbel terrassedør som leder ut til uteplass.

2. etasje:
Her ligget husets 3 romslige soverom, loftstue, gangareal, et stort bad og en bod. I tillegg utgang til en flott balkong.
Standard
Utvendig

Bunnledning og stikkledninger er medregnet. Gravearbeider og øvrig opparbeidelse av eiendommen må besørges av kunde.

Boligen leveres med ferdig hvit maskin grunnet kledning og dør - vindus omramminger.


Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra Ola 4 .

Vindu:
I denne husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser aluminium.

Vegger / tak og himling:
I denne boligen leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte plater på vegger i alle tørre rom.

Gulv:
Denne boligen leveres med en moderne 1-stavs laminat (Highland oak) levert av FloorFactory i alle tørre rom. Kunden står fritt til å gjøre endring på gulv etter eget ønske. Flis leveres på gulv i hall og på bad. Vaskerom leveres med flis m/sokkelflis.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Innredningspakke verdi kr 105 000.- er inkl. i kjøpesum.

Bad:
På bad leveres det med fliser på gulv og på vegg. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom:
I Nostalgi-serien leveres vaskerom med Legato hvite slette plater som standard. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.


Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i denne boligen er varmekabler i hele 1. etg og bad 2. etg inkl. I tillegg leveres boligen med en moderne peisovn type Circle S inkl. sort stålpipe for ekstra kos på kalde dager.


Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Tomten selges slik den er og det anbefales nærmere undersøkelser hva gjelder kostnader rundt graving/opparbeidelse av tomt.

BoligPartner tar intet ansvar for grunnforhold.

BoligPartner tar forbehold om feil i annonsen.

Adkomst

Kjør RV 25 fra Hamar mot Elverum. Etter ca 4,7 km ta av til venstre og følg skilt mot «Øvre Vang». Følg Dælidvegen til denne møter
Midtvangvegen, hold til høyre og følg denne til krysset ved Fartvegen/Sparbutikken Vik. Kjør til venstre og etter ca 150 meter tar man av til høyre inn på
Øståsvegen. Følg Øståsvegen ca 600 meter og ta av til venstre inn på Rønningstadvegen. Man ankommer Slettvollfeltet etter ca 600 meter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Oppvarming i denne boligen er vannbåren gulvvarme i hele 1. etg og bad 2. etg. KAMPANJE!!!! I tillegg leveres boligen med en moderne peisovn type Circle S inkl. sort stålpipe for ekstra kos på kalde dager.

Viktig informasjon

KAMPANJE!!! Ved signering av kontrakt innen 01.05.20. eller de 5 første får med grunnmur/såle på mark til en verdi rundt kr 200 000.-

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar