Flyfoto og illustrasjon av tomtene på Slettvoll. 7 solgte eneboligtomter og 3 stk enheter i 2-mannsboliger. Kun 3 ledige tomter i 1. trinn!
Rønningstadvegen, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Vang - kun 3 eneboligtomter igjen i 1. byggetrinn! 7 eneboligtomter og 3 enheter i tomannsboliger er solgt!

Pris

kr 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Rønningstadvegen
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Om tomta

I fantastiske omgivelser med nærhet til skog og mark og en kort kjøretur på 12 minutter fra Hamar sentrum, har du nå mulighet til å skape ditt drømmehjem.

Slettvoll blir et nytt boligfelt i Øvre Vang med både eneboliger og flermannsboliger. I første omgang har vi lagt ut 10 eneboligtomter. 7 eneboligtomter er allerede solgt, 1 tomt er reservert og vi har solgt 3 enheter i to flermannsboliger. Ta kontakt for å finne din drømmetomt.

Vi har også prosjektert 24 leiligheter som skal bygges her, 12 av de ligger nå ute for salg. Se egen annonse eller ta kontakt for nærmere beskrivelse av disse.

Alle tomtene er salgsklare, selges "som de er".

Tomt - størrelse - pris


BFS 4 - 958 m2 - SOLGT

Tomt 2 - 773 m2 - SOLGT
Tomt 3 - 756 m2 - SOLGT
Tomt 4 - 757 m2 - SOLGT
Tomt 5 - 751 m2 - 875.000,-
Tomt 6 - 754 m2 - SOLGT
Tomt 7 - 784 m2 - SOLGT

Tomt 8 - 906 m2 - SOLGT
Tomt 9 - 889 m2 - 850.000,-
Tomt 10 - 972 m2- 850.000,-

Til tomtene blir det opparbeidet vei, vann/avløp.

Tomtestørrelsen varierer fra ca. 750 kvm til ca. 970 kvm.
I tillegg til tomtepris kommer 2,5% dokumentavgift og tinglysningsgebyrer.

Det vil også tilkomme tilknytningsavgifter for vann og avløp samt byggesøknads gebyrer fra Hamar Kommune.

Det er byggeklausul på tomtene, og kjøper vil være forpliktet til å bygge bolig fra BoligPartner. I samarbeid med boligkonsulent fra BoligPartner hjelper vi deg med finne din drømmebolig!

Flate tomter med gode solforhold, åpent og luftig felt. Tomteområdet grenser i sør til eksisterende boligområde på Greftenenga.

Området må betraktes som meget barnevennlig og med kort avstand til barneskole og barnehage.

Tilknytning til vann og avløp blir lagt i tomtegrense.

Tilknytningskabel for strøm blir lagt i tomtegrense.

BoligPartner tar forbehold om evt. feil i annonsen.

Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.

Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar