St. Olav nord - hyttefelt B
St. Olav Nord, Hyttefelt B, Tomt 1, 2324 VANG PÅ HEDMARK

Siste sjanse! St. Olav Nord - hyttetomt i koselig hyttefelt rett ved skiløypene

Pris

kr 460 000,-

Neste visning

01.01.2026 kl.00:00-00:01

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

St. Olav Nord, Hyttefelt B, Tomt 1
2324 VANG PÅ HEDMARK

Loading map...

Beliggenhet

St. Olav hyttefelt, er et lite og koselig hyttefelt, hvor alle tomtene er solgt. Vi har nå fått tilgang til en tomt for videresalg. Flott festetomt med strøm, vann og helårsveg.

St. Olav Nord ligger midt i smørøyet for friluftsliv og rekreasjon på Hedmarksvidda!

Her kan du spenne på deg langrennsskiene rett utenfor hyttedøra og nyte et av Norges mest snøsikre områder. St. Olav er et knutepunkt for skiløyper og turstier hele året. Stort løypenett; ca. 35 mil med velpreparerte skiløyper hvorav 12 km lysløyper. Langs løypenettet ligger flere serveringshytter.

Gåsbu langrennsarena arrangerer årlig flere skirenn, blant annet Stenfjellrunden, og i skisesongen tilbys organisert skileik for barn. Ved langrennsarenaen ligger også et skileikområde med flombelyst akebakke. Ca. 13 km til alpinsenter i Lierberget, med alpinbakke, snowboardanlegg og hoppbakker.

Godt merkede turstier og muligheter for både toppturer så vel som vandring i skog og åpent terreng. Flott sykkelterreng innover fjellveiene og på tilrettelagte sykkelstier i utmark. Gode fiskemuligheter i elver og fjellvann med ørret og røye. Muligheter for småviltjakt. Like nedenfor Gåsbu ligger en av Norges mest moderne og best støydempede jaktskytebaner.

Riksanlegg for hundekjøring ved Gåsbu hvor du kan kjøre med egne hunder eller leie hundespann med fører. Hedmarksvidda byr på både vill og uberørt natur, skog, åpent landskap, fjelltopper, fjellvann og elver, koier og gamle setre. Gode muligheter for sanking av sopp og bær, blant annet multer.

Nordre St. Olav omtales også som "St. Olav Felt B".

Hamarregionen har fantastiske tur- og aktivitetsmuligheter og et rikt kulturliv:

Skisporet Hedmarksvidda - http://skisporet.no/hedmark/hedmarksvidda
Hamar og Hedemarken Turistforening - HHT.no
Vang Skiløperforening - http://vangski.no/
Vang Jakt og Fiskeforening - http://www.njff.no/hedmark/vang/
Ankerskogen Svømmehall og velvære/spa - http://ankerskogen.no/
Hamar Kulturhus - http://www.hamar-kulturhus.no/
Hamarregionen - http://www.visit-hedmark.no/hamarregionen/

Parkering

Minimum 2 bil oppstillingsplasser på egen tomt.

Adkomst

St. Olav ligger like i nærheten av Måsætra/Stenfjellet, ca. 7 km nord for Gåsbu.
Adkomst via Gåsbu (bomveg) som ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum. Hyttetomten kan besiktiges på egenhånd, eller ring Kjetil Noren mob 95781022, så møter jeg deg gjerne.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.
E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.
Fra Elverum: Sving til høyre i lyskrysset like nedenfor Vang kirke på Ridabu, følg Sælidvegen (Fv. 116) og deretter skilting mot Gåsbu.
Fra Gåsbu: følg Fjellvegen rett fram i ca. 7 km.
Ta inn til høyre mot Søndre St. Olav like før parkeringsplassen på St. Olav.
Ta så første til venstre. Tomten ligger da rett frem og er skiltet 'Til Salgs'
Selve festepunktet er markert med stolpe med rødmaling på toppen.
GPS koordinater: GPS N60 57’6.3 E11 9’45.9

Diverse

Flott festetomt med strøm og vann. Helårsveg. Bruksareal for hytte inntil 110 m2. Vann til tomtegrense fra Vang Almennings vannkilde, tilknytningsavgift er betalt. Krav til tett tank for sortvann og infiltrasjonsgrøft for gråvann.

Årlig festeavgift 5400,- for 2018,
Festeavgiften justeres årlig etter tomtefestelovens bestemmelser, paragraf 15.
Festeavtalen løper uten tidsbegrensning.

Årlig serviceavgift 1888,- for 2018.
Serviceavgiften inkluderer vann, vedlikehold, bruk og brøyting av vei og justeres årlig.

Reguleringsbestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0403/069400/dokumenter/069400%20Planbestemmelser.pdf

Denne tomten har byggeplikt med BoligPartner. Du velger fritt blant våre hytter som er iht reguleringsbestemmelsene for feltet.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Detaljreguleringsplan for hyttefelt St. Olav, felt B

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar