Raumarheim (illustrasjon)
Hersetgutua 37, 2323 INGEBERG

2 stuer, stort kjøkken og 5 soverom. Flott mulighet i nyetablert boligområdet.

Pris

kr 6 172 500,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    214 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Hersetgutua 37
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Boligen Raumarheim er her priset med en "nøkkelferdig" leveranse . Pris for tomten er her medregnet og har en pris på kr. 1 100 000.- pluss omk. Kundens egen leveranse er gravearbeidene resten sørger BoligPartner AS for. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for ytterligere informasjon.
Det vil si at det er medregnet flis på gulv og vegg på våtrom, Laminat på øvrige gulv. I hall er det flis på gulvet. Øvrige tørre rom har kostemalte plater på vegg. her kan farger velges ut fra fabrikkens til en vær tids utvalg. Alle lister er hvitmalte. Innvendige dører sammen med vinduer er også hvitmalt.

Om boligen

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Beliggenhet

Vi har gleden av å tilby våre flotte hus på et helt nytt eneboligfelt på Ingeberg.

Flate, til dels flate og sydhellende tomter på det feltet "Skogsrudjordet" på Ingeberg. Tomtene er åpne og fine og har gode solforhold, noen også med utsyn/utsikt. Dette huset kan bygges på denne tomten. Tomt 21 er hensyntatt med adresse Hersetgutua 37.

Denne boligen er et forslag på hva som kan bebygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Gunnar Martinsen for mer informasjon om dette.

Materialvalg i denne boligen er beskrevet i annonsen, men endringer er mulig. Boligpartner AS leverer boligen "nøkkelferdig"
Det vil si at opparbeidelse av tomt og gravearbeide er basert på overslag fra Boligpartner og er retningsgivende for totalkostnaden og er ikke en del av leveranse fra BoligPartner AS.
Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.12.2019

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig bygget med plate på mark og to fulle etasjer.

Parkering

På egen eiendom eller fremtidig garasje.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Stålpipe med peisovn Visjon Circle s i 1. etg. Varmekabler i hele 1. etg og bad 2. etg.

Overtakelse

Etter avtale.

Velforeningsbeskrivelse

Man må være med i den lokale Velforening.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse


Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar