Illustrasjon: Konsept V2 - dette er kun en illustrasjon av en tenkt hytte på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.

Bringebærstien 42, 2323 INGEBERG

Gamle byggeskikker møter moderne arkitektur-Miljøvennlig hyttekonsept V2 med vedlikeholdsfrie materialer- gulvareal 94m2

Pris

kr 3 295 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    74 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Bringebærstien 42
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Slik våre forfedre valgte ut sine beste malmfurutre, løfter vi de tidligere tiders byggeskikker frem i vår moderne arkitektur. Så ekte og nært. Så solid og tradisjonsrikt.

I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Her sørger naturens egen impregnering for at du slipper kunstig overflatebehandling.

Malmfurua har en høy andel av den fete kjerneveden som gir naturen si egen impregnering mot vann og sopp, og du får en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning på vegger og tak, på hytta.

Trematerialet vil få ulike fargenyanser, slik at de mest værutsatte delene av hytta blir ulik de mer beskytta områdene. Over tid skaper naturkreftene denne sølvgrå fargen som spiller så fint i harmoni med omgivelsene rundt hytta.

Vi er stolte av å trekke kulturhistoria med oss inn i nåtiden. Derfor bygger vi med tanke på framtida og gir deg Konsept V - med naturen sin egen motstandsdyktighet.

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 36 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 62
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 74
Bebygd areal (BYA): 87

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert selveiertomt (kr 400 000,-) tilknytningsavgifter til Hamar kommune og antatte kostnader for graving- og betongarbeider. Vi har mange tomter dere kan velge i på Gåsbu hyttegrend.

Vi vil bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Innhold

Stue/kjøkken, vindfang, gang, bad, flerbruksrom, 2 stk soverom og stor hems.

Standard

Leveransebeskrivelse:

Overflater:
-Utvendig kledning i malmfuru
-Tretak - royalbehandlet
-Innvendig panel er stående sprekkpanel 14x120mm - kan leveres ferdig beiset mot tillegg.
-Vinduer blir levert ferdig malt i farge NCS 7500 S
-Trapp med spieler, håndrekke, vanger og trinn i lakkert furu
-Baderomsplater på vegg i bad Marcato 7976 SC Rough Wood F00
-Impregnert platting ved inngang og under overbygd terrasse
-Ytterdør spesialdesign PT 300 G i NCS 7500 S

Elektro:
-NEK 400
-Elektriske avtrekksvifter på bad
-Varmekabler i flislagte gulv med appstyring
-Panelovner på øvrige rom med appstyring

Rørlegger:
-Varmtvannsbereder
-Kjøkkenarmatur med tilkobling av oppvaskmaskin
-Gulv stående toalett
-Servant med blandebatteri
-Dusjbatteri med termostat
-Rør-i-rør skap
-Utekran
-Automatisk vannstopper

Flis/mur:
-Bad: flis 20x20 på gulv med sokkelflis
-Vindfang og flerbruksrom: 30x60 fliser på gulv

Parkett:
-3stavs lysehvit eikeparkett på stue/kjøkken, soverom, gang og hems

Ildsted:
-Circle G - peisovn med stålpipe

Kjøkken:
-Verdikort fra Norema/Sigdal på kr 65 000,-. Hvitevarer kommer i tillegg.

Prosjektering:
-Arkitekttegninger, byggesøknadstegninger, arbeidstegninger og detaljtegninger
-Situasjonsplan

Byggeledelse:
-koordinering av alle fag
-Oppfølging av HMS
-Dokumentasjon av byggkvalitet

Kontrakt og garantibestemmelser:
-Kontrakt iht. Norsk standard basert på Bustadoppføringslova.
-Forsikring i byggeperioden.
-Garanti iht Bustadoppføringslova
-5 års reklamasjonsrett.

Vi står for hele byggesøknadsprosessen frem til og med ferdigattest.

Ta kontakt med hyttekonsulent Kjetil Noren - mob 95781022 - for en gjennomgang av hvilke materialvalg som er inkludert i prisen og hvilke tilvalg muligheter som finnes.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Gåsbu er perfekt for dere som vil ha kort vei til hytta (ca 1 time og 10 minutter fra Gardermoen), og nyte hyttelivet i rolige omgivelser med en begrenset hytteutbygging.

Gåsbu hyttegrend er et koselig hyttefelt med mange muligheter. På vinterstid er det et en av Norges beste langrennsdestinasjoner. Det er nærmere 500 km med topp preparerte skiløyper, 12 km lysløype som starter like ved hytte feltet, topp moderne skistadion hvor Ski NM ble arrangert senest i 2018. I det store turløype nettet er det 3 serveringshytter som holder åpent i helgene, som er fine turmål i et lett gått skiterreng. Det er også en flombelyst akebakke like ved. Vil dere kjøre alpint, ligger Lierberget ca 6 km unna. Snøen kommer tidlig på Gåsbu, og det er som regel preparerte skiløyper i fra Oktober/November til Mai.

En svært aktiv turistforening sørger for at det flotte og omfattende stinettet er godt merket, og innbyr til herlige fotturer også om sommeren. Det er mange koselige fjellvann, med både bade og fiskemuligheter. På høsten kan dere plukke mengder av bær eller kjøpe jaktkort. Hedmarksvidda byr også på fantastiske muligheter for flotte sykkelturer på endeløse fjellveger og stier. Det er også en gruset natursti med koselige grillplasser, gapahuker og utkikkstårn like ved.

Ønsker dere avveksling og andre opplevelser når dere er på hytta er det bare 20 minutter i bil til Hamar sentrum. Nyt sommeren langs Mjøsa, kos dere på kafe eller benytt dere av Hamars rike kulturliv.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.07.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar