Storasen Vinter Eksterior Xr 2017 Original 1
Gåsbu hyttegrend, 2323 INGEBERG

Innholdsrik familiehytte med 119 kvm gulvareal inkl selveiertomt på Gåsbu. Ta kontakt for tomtevisning!

Pris

kr 3 395 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    77 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gåsbu hyttegrend
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

VISNING AV TOMTER - TA KONTAKT MED MORTEN CHRISTENSEN TLF.40201991, SÅ FINNER VI ET TIDSPUNKT SOM PASSER FOR DEG!

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter og et gulvareal på hele 45 kvadratmeter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 75,8
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 1,3
Bruksareal hytte: 75,8
Totalt bruksareal: 77,1
Bebygd areal (BYA): 89,0

I totalprisen inngår komplett hytte inkludert selveiertomt (kr 400 000,-) tilknytningsavgifter til Hamar kommune og antatte kostnader for graving- og betongarbeider. Vi har mange tomter dere kan velge i på Gåsbu hyttegrend.

Vi vil bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Standard

Her kan du selv påvirke valgene og få hytta bygd ut i fra dine ønsker og behov. Ta kontakt med hyttekonsulent Morten Ring Christensen tlf.40201991 - for en gjennomgang av hvilke materialvalg som er inkludert i prisen og hvilke muligheter som finnes.

Dette er noe av leveransens innhold:
-Gulv i stue/kjøkken, soverom og hems leveres i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett
-Kjøkken fra Norema/Sigdal (hvitevarer som tilvalg)
-Gulv og sokkelflis i 5 valgfrie farger på bad og bod
-Gulvflis i deler av gang
-Circle S peisovn med stålpipe
-Varmekabler i flislagte gulv og panelovner på øvrige rom, alt kan styres fra mobiltelefonen
-Hvite trefiber panelbord i alle himlinger
-Kostmalte panelbord i valgfrie farger på vegger – ferdig beiset furupanel som tilvalg
-Baderomsplater på bad – flis som tilvalg
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket Jotun farge


Beliggenhet

Gåsbu er perfekt for dere som vil ha kort vei til hytta (ca 1 time og 10 minutter fra Gardermoen), og nyte hyttelivet i rolige omgivelser med en begrenset hytteutbygging.

Gåsbu hyttegrend er et koselig hyttefelt med mange muligheter. På vinterstid er det et en av Norges beste langrennsdestinasjoner. Det er nærmere 500 km med topp preparerte skiløyper, 12 km lysløype som starter like ved hytte feltet, topp moderne skistadion hvor Ski NM ble arrangert senest i 2018, og 3 serveringshytter som holder åpent i helgene, som er fine turmål i et lett gått skiterreng. Det er også en flombelyst akebakke like ved. Vil dere kjøre alpint, ligger Lierberget ca 6 km unna. Snøen kommer tidlig på Gåsbu, og det er som regel preparerte skiløyper i fra Oktober/November til Mai.

En svært aktiv turistforening sørger for at det flotte og omfattende stinettet er godt merket, og innbyr til herlige fotturer også om sommeren. Det er mange koselige fjellvann, med både bade og fiskemuligheter. På høsten kan dere plukke mengder av bær eller kjøpe jaktkort. Hedmarksvidda byr også på fantastiske muligheter for flotte sykkelturer på endeløse fjellveger og stier. Det er også en gruset natursti med koselige grillplasser, gapahuker og utkikkstårn like ved.

Ønsker dere avveksling og andre opplevelser når dere er på hytta er det bare 20 minutter i bil til Hamar sentrum. Nyt sommeren langs Mjøsa, kos dere på kafe eller benytt dere av Hamars rike kulturliv.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten.

Diverse

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Morten Christensen for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.07.2021, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar