Bp Skipakke Toppbanner1920X840
Bringebærstien 42, 2323 INGEBERG

TA KOTAKT FOR PRIVATVISNING - Koselig hytte på Gåsbu ved starten av hedmarksvidda. INKL SKIPAKKE KR 50 000,-

Pris

kr 2 695 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

01.01.2022 kl.00:00-01:00

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Bringebærstien 42
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

SKRIV KONTRAKT PÅ HYTTE FØR PÅSKE OG FÅ MED SKIPAKKE FRA MADSHUS/SWIX TIL VERDI KR 50 000,-. DU FÅR VELGE MELLOM FLERE SKIPAKKER FRA MADSHUS OG FÅR GAVEKORT TIL SWIX CONCEPT STORE PÅ LILLEHAMMER. SPØR SELGER OM MER DETALJER.

VISNING AV TOMTER OG HYTTER SOM BYGGES. PASSER IKKE TIDSPUNKTET? TA KONTAKT MED KJETIL NOREN MOB 95781022, SÅ FINNER VI ET TIDSPUNKT SOM PASSER FOR DEG!

Prisen er for nøkkelferdig hytte (Skogblikk) inkl selveietomt (Tomt 151 - kr 350 000,-). Inkludert i prisen er det medregnet tomtekostnader inkl omkostninger, tilknytningsavgifter for vann/avløp og strøm, antatte kostnader for graving, støping av såle, bunn og stikkledninger til vann og avløp. Prisen inkluderer el installasjon iflg Nek 400 og rør innstallasjon.

Skogblikk er en koselig og tradisjonell hytte, med store vinduer som gir lyse og koselige oppholdsrom.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på 35 kvadratmeter. Hytta har tre soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,7
Tilleggsareal utvendig: 3,8
Totalt bruksareal: 83
Bebygd areal (BYA): 94


Vi kan bygge din hyttedrøm!

Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.

Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design, flotte hyttemodeller - nå, og i fremtiden.

Vi tar forbehold om feil i tekst eller i prisgrunnlag i annonsen.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og tomtebefaring.

Innhold

Skogblikk 83m2 BRA:
-2 boder
-Stor romslig gang
-3 Soverom
-Bad/vaskerom
-Åpen og luftig stue/kjøkken løsning med store vindusflater og mønt himling.

Standard

Utdrag av leveransebeskrivelse:
-Innvendig gulv på stue/kjøkken, soverom og deler av gang leveres i en lekker 3 stavs lysehvit Haro eikeparkett.
-Norema/Sigdal kjøkken (hvitevarer som tilvalg).
-Bad leveres med 20*20 rak shadow gulv og sokkelflis i 3 valgfrie farger og varmekabler, baderomsplater på veggene (flis som tilvalg).
-Deler av gang leveres med 30*60 FK pro trav antrasit gulvflis med varmekabler.
-Innvendige vegger leveres i stående 14*145 skygge skrå ubehandlet furupanel
-Himling leveres i 14*120 Faspanel - ubehandlet
-Gulv, tak og hjørnelister leveres hvitmalt
-Utvendig leveres hytta ferdig grunnet i ønsket farge.

Innvendig kan vi levere vegg, tak panel og listverk ferdig beiset mot et tillegg.

Beliggenhet

Gåsbu hyttegrend er for deg som drømmer om det perfekte hytteliv for hele familien.
Tomtene ligger på Gåsbu hyttegrend 15 km fra Hamar, ved innfallsporten til Hedmarksvidda. 1,5 time fra Oslo, 1 time fra Trysil og Hafjell. Området ligger på ca 550-600 moh i Vangsåsen, som er et av de mest snøsikre områdene på Østlandet. Lett og fint turterreng, tilgang til 500km med oppkjørte løyper rett utenfor hyttedøra vinterstid som strekker seg helt til Budor og Sjusjøen. Det er omtrent like mange kilometer med sommerstier. Lysløyper på 12km og 3km starter like ved hyttefeltet. Gåsbu skiarena med konkurranseløyper både i klassisk og skøyting ligger like ved, her ble ski NM arrangert både i 2013 og 2018. Det er et lite alpin og hoppanlegg 6 km ifra hytteområdet. Det er flombelyst akebakke, samt en gruset natursti med gapahuker og grillplasser i nærområdet. Gode jakt og fiske muligheter. I nærheten er det nyoppusset godt støydempet jaktskytebane. Det er milevis med fine sykkelveier innover i fjellet, eller på asfalterte veier i Hamarregionen. Se www.visit-hedmark.no/hamarregionen/ for diverse fritidsaktiviteter og kulturtilbud i Hamar området. Området er perfekt for de som liker å gå på ski om vinteren, gå turer om sommeren, sykle eller drive med jakt og fiske. Det er bare 15 minutter med bil til Hamar sentrum, som byr på et rikt shopping og kultur tilbud, samt flotte bademuligheter langs Mjøsa.

Adkomst

Gåsbu hyttegrend ligger ca. 15 km nordøst for Hamar sentrum (ca. 15 minutter med bil) og ca. 1-1,5 times biltur fra Gardermoen og Oslo.
Adkomst til hyttefeltet er fra Gåsbuvegen (Fv. 103). Avkjøringen til Gåsbu hyttegrend er godt skiltet, feltet ligger på venstre side like før Gåsbu langrennsarena.

E6 sørfra: Kjør forbi den første avkjøringen til Hamar (ved Vikingskipet, skiltet Hamar/Ridabu) og ta av neste avkjøring (Vienkrysset, skiltet Hamar/Olrud/Trehørningen). Hold til høyre inn på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

E6 nordfra: Kjør av mot Hamar Vest/Olrud, følg denne veien parallelt med E6 til neste kryss/rundkjøring (Vienkrysset). Kjør over E6 på Sælidvegen (Fv. 116) og følg deretter skilting mot Gåsbu.

Det settes av plass til parkering av 2 biler på tomten.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Denne hytta er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta, og kan endres etter ønske. Ta kontakt med selger Kjetil Noren for mer informasjon om dette.

Prisen er basert på prisindeks: Einebustader av tre, byggjearbeid unnateke stein-, jord- og sementarbeid pr 15.01.2019, og vil prisjusteres frem til byggestart.

Oppvarming

Det leveres med varmekabler i flislagte gulv og panelovner på øvrige rom hvor alt kan styres via en app. Hyttene leveres også med Circle G peisovn og stålpipe.

Sentrale lover

Bustadoppføringslova

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar