Bjørkli (illustrasjon)

Skogsrudvegen 9, 2323 INGEBERG

Nydelig enebolig i snart ferdigstilt boligfelt. 4. sov.

Pris

kr 4 170 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    150 m2
  • Soverom
    1
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Skogsrudvegen 9
2323 INGEBERG

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Bjørkli – et sjarmerende hus i nostalgisk stil med et bruksareal på 150 kvadratmeter. Med fire soverom og bad i hver etasje er Bjørkli et smart valg for de med flere barn eller med behov for gjesterom.

Hovedplanet rommer hall med garderobeløsning, innvendig bod, bad/vaskerom, et soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Den åpne løsningen er L-formet, slik at man enkelt kan bygge en separat romløsning med adskilt kjøkken og stue.

Andre etasje rommer tre soverom, hvorav hovedsoverommet er tilknyttet walk-in closet og bad. I tillegg har etasjen en gang og innvendig bod. Bjørkli kan også leveres med uinnredet loft for de som ønsker det.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte plater med hjørnelister på veggene i alle tørre rom.

Gulv:
I leveransen til dette huset inngår Haro 4000 TC-3s eik parkett family børst perm på gulv.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Denne leveransen er på inntil kr. 105 000.-

Bad:
På bad leveres Fortissimo våtromsplater på vegg. Design F01, 05, 22, 23 eller 24. På gulv leverer vi fliser m/sokkelflis. Flisene er BoligPartner Hamar sin std. Tilvalg kan gjøres etter avtale.
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.
På denne modellen leverer vi Vegghengt toalett i 1. etg.

Bod :
I Nostalgi-serien leveres bod med ferdig malte plater på vegg og på gulv leveres belegg. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for varmtvannsbereder og ventilasjons anlegg. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse. I denne leveransen inngår det varmekabler i hall, stue, kjøkken og begge bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Åpen og solrik tomt som ligger flott til øverst på Ingeberg. Grenser mot jorder og skog og passer perfekt for de som er glad i natur, men samtidig er Hamar med alle fasiliteter og servicetilbud bare en kort kjøretur unna.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Hamar