Fasadebilde av leiligheten i Hus 5 som er under oppføring (Nov 2021)
Granumstranda 35, 2750 GRAN

Leilighet i tomannsbolig med trappefri adkomst og alt på en flate, 3 soverom og carport ved inngangsparti.

Pris fra

kr 3 690 000,-

 • Boligtype
  Leilighet
 • Bruksareal (BRA)
  103 - 136 m2
 • Soverom
  2 - 3
 • Antall enheter
  2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 Hus 5 103 m2 3 kr 3 690 000,-
Leilighet
BRA 103 m2 Soverom 3 Totalpris kr 3 690 000,-

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

14
Leilighet 2 Hus 5 136 m2 2 Solgt
Leilighet
BRA 136 m2 Soverom 2 Totalpris Solgt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

15

Granumstranda 35
2750 GRAN

Loading map...

Om prosjektet

Romslig leilighet med trappefri adkomst og alt på en flate i halvpart av horisontaldelt tomannsbolig som er under oppføring. Leiligheten har gjennomgående moderne god standard, åpen kjøkken- og stueløsning, 3 soverom og praktisk løsning med egen carport ved inngangsparti.

Boligen har en meget sentral beliggenhet en snau kilometer fra Gran sentrum og jernbanestasjonen.

Leiligheten som er til salgs ligger i underetasjen, leiligheten på hovedplan er solgt.

Tomannsboligen er en del av det siste feltet på Granumstranda, som består av 17 leiligheter fordelt på:

- To firemannsboliger med leiligheter fra 75 kvm med alt på ett plan, og
2-3 soverom.
- En tremannsbolig med leiligheter over to plan på ca. 115 kvm med 3-4
soverom.
- To tomannsboliger med leiligheter over to plan på ca. 111 kvm med 4
soverom.
- En tomannsbolig, som er under oppføring, med leiligheter på et plan
på ca. 103 med 3 soverom og ca. 136 kvm med 2 soverom.

16 og av 17 leiligheter er solgt, ta kontakt for ytterliggere informasjon.

Innhold

Leiligheten inneholder; vindfang/gang, bod, stue og kjøkken i åpen løsning, gang, bad/vaskerom og 3 soverom.

Det er sportsbod på ca. 5 kvm. ved inngangsparti i tilknytning til carport.

Standard

Inkludert i leiligheten er
- komplett kvalitetskjøkken fra Norema
- moderne bad med hvite fronter
- parkett på alle gulv
- fliser på baderoms- og bodsgulv
- fliser på vegger på bad
- grå MDF-panelplater på vegger
- ferdigmalte hvite plater i taket
- vedovn, varmekabler i gangen og på badet
- vinduer med 3-lags superenergiglass
- ventilasjonsanlegg med høyeffektiv
varmegjenvinning.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Boligen leveres med trekkerør for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i leilighetens innvendige bod. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Luft tilføres i stue/kjøkken, alle soverom og entré gjennom ventiler i tak. Avtrekk via ventiler i tak på bad og bod. Luftespalter under alle dører for å gi gjennomstrømming av luft.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Circle S og varmekabler i gulv i entrè, bod/teknisk rom og på bad/vaskerom.

VVS:
Rørføringer blir lagt skjult i konstruksjonen, som rør i rør opplegg. Varmvannsbereder og fordelingsskap plasseres i bod. Det medfølger 1 utekran til hver leilighet.

Utearealer:
Innkjøring og gårdsplass blir gruslagt. Utearealer er felles for alle beboerne. Grøntarealer leveres med ferdigplen.

Omkostninger/kjøpsbetingelser/generelle forhold

Eierforhold:
Tomten har gnr 266 og bnr 127 i Gran kommune. Eiendommen vil bli seksjonert, og vil inngå i et sameie som blir stiftet etter at boligen er oppført.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 12 850,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 585,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 585,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr.14 192.- pr. leilighet (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Ved forskuddsbetaling (10% av kjøpesum) stilles garantier iht bustadoppføringslova (§47) før innbetaling fra kunde.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
10% av kontraktsummen innbetales ved kontraktsinngåelse/oppmelding. Resterende 90%, samt omkostninger, forfaller ved overtagelse.

Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Boligen er under oppføring. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Tilvalg:
Ta kontakt for informasjon om mulige tilvalg/endringer

Beliggenhet

Samtidig som du har flott natur rett utenfor døra ligger Gran sentrum med to kjøpesentre, togstasjon og alt av servicetilbud kun en kort spasertur unna Granumstranda. Barnehager og skoler er også innenfor gåavstand.

Kollektivtilbudet er godt med jevnlige buss- og togavganger i retning både Oslo og Gjøvik. Til hovedstaden tar togturen cirka én time og ti minutter, mens Gjøvik ligger cirka 50 minutter unna med tog.

Med bil kommer du deg til Gardermoen på cirka 40 minutter.

På Granumstranda ligger alt til rette for å kombinere en aktiv livsstil ute i naturen med urbane impulser i nærområdet, på Gjøvik eller i Oslo.

Med gangavstand til Gran sentrum, som er selve regionsenteret på Hadeland, er shoppingmulighetene mange. Gran kan beskrives som et trivelig handelssenter med alt du trenger av servicetilbud. De to kjøpesentrene Smietorget og Granstunet, den koselige Storgata og flere handelsområder i sentrum, byr på mange spennende kjede- og nisjebutikker.

Dersom du har små barn er det godt å vite at fine gang- og sykkelveier sørger for en trygg skolevei. Det er også etablert en ny idrettspark på Gran, så om ettermiddagene kan barna boltre seg i spennende aktiviteter i regi av Gran idrettslag. Turn, svømming, fotball, ski, tennis, badminton, volleyball og klatring er populære idretter. Halvannen kilometer unna feltet finner du dessuten Avancia Sport Center med et bredt treningstilbud til voksne. Kommunen har også bibliotek, kino, kulturskole og klubbtilbud.

Er du glad i å gå på ski tar det deg kun et kvarter å kjøre til Lygna skisenter som er et topp moderne ski- og skiskytteranlegg. Et perfekt utgangspunkt for resten av det flotte skiløype- og turstinettet på Øståsen av Hadeland.

Foretrekker du slalåm ligger Varingskollen alpinanlegg i Hakadal bare 35 minutter unna med bil – her er det også fine langrennsløyper.

Parkering

Parkering i egen carport ved inngangsdøren til boligen, i tillegg er det flere gjesteparkeringer på området.

Fellesutgifter inkluderer

Stipulert til kr. 500,- pr. mnd. det første driftsåret.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik