Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan (illustrasjon).
Steinerudsvingen, 2770 JAREN

MOEN - Prosjektert, moderne vinkelhus med alt på ett plan. Rolig beliggenhet med kort vei til "alt". Gode solforhold.

Pris

kr 3 995 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    105 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Steinerudsvingen
2770 JAREN

Loading map...

Kort om eiendommen

På boligfeltet i Moen kan du bygge drømmehuset. Byggingen er igangsatt på feltet. Her bor du solrikt og landlig med felles lekeplass og kort vei til barnehage, skole og dagligvare. Det er under 10 minutters gange til Moen skole som ligger en 1km fra boligfeltet. Både Trulserudenga barnehage og Moen barnehage er ca. 5 minutters gange fra boligfeltet.
Her blir det godt å bo for både liten og stor.

Tenk for en luksus å alltid kunne løpe ut døra og finne noen å leke med. Med gode leke- og oppholdsarealet i nærområdet ligger alt til rette for en sosial og aktiv hverdag for alle på feltet.

Vi har mange husmodeller i våre ulike serier, og det er mulig å velge flere typer BoligPartner hus på tomtene Moen.

Bestill den flotte huskatalogen vår på www.boligpartner.no

Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker nøkkelferdig hus, bestemmer du selv. Tomta er ikke bebygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker.

Om boligen

Asti er et moderne vinkelhus hvor alle rom er samlet på ett plan
Huset har et bruksareal på 105 kvadratmeter og har alle rom familien ønsker seg samlet i et etasje.

Her er det bare å glede seg til sommerhalvåret hvor man kan nyte dagene ute på den lune uteplassen. Husets planløsning rommer hele tre soverom, et bad/vaskerom, ekstra wc og et svært romslig kjøkken- og stueområde på over 46 kvadratmeter. Mange og store vinduer skaper en lys og trivelig atmosfære her inne og fra spisestuen er det direkte utgang til uteplassen. Helt perfekt.

EKSEMPEL PÅ FORENKLET ØKONOMISK PLAN:
Tomtekostnader 985 000,-
Grave- og grunnarbeider 500 000,-
Huspris fra prospektet 2 410 000,-
Andre byggekostnader 100 000,-
Totalkostnad for bolig: 3 995 000,-

Innhold

1. etasje:
Entre, gang, stue/ kjøkken, 3 sov, bod, wc, bad/ vask.

Standard

OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres med laminat gulv. 5 bords kostemalte panelplater på vegger og Huntonit ferdigmalte takplater . Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv . Vegger på bad leveres med fliser eller våtromsplater. Vaskerom har våtromsplater. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, laminat/parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger

Diverse

Dette prospektet er et eksempel på hva som kan bygges på tomten. Om det ønskes et annet hus fra vår huskatalog, tilpasninger av huset, eller et hus skreddersydd etter dine ønsker og behov oppfordrer vi til å ta kontakt med boligkonsulent.

Prisen på bolig i prospektet tar for seg en leveranse på et innflyttingsklart hus - over grunnmur. For å få et totalbilde over alle kostnader, må også utgifter til tomtekjøp, kommunale avgifter, graving på tomten, støping av en komplett grunnmur med nødvendige oppstikk, samt eventuelle tilpasninger og oppgraderinger legges til. Disse kostnadene kan variere ut fra tomteforhold og dine ønsker.

Sammen med vår boligkonsulent avklarer du hvilke behov og ønsker du har for ditt nye hus. Hvilken planløsning passer best, hvor og hvordan er tomten, hvilke overflater ser du for deg og hvordan er budsjettet? Når vi har kartlagt dette setter vi i gang med en kostnadsberegning for å finne prisen på ditt ferdighus.

Når vi gir et pristilbud setter vi alltid også opp en økonomisk plan. Denne planen inneholder alle elementer og kostnader du må vite om i byggeprosjektet ditt. Prisen i dette prospektet utgjør en stor del av kostnadene, men med vår økonomiske plan er du sikret den viktige totaloversikten.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Forbehold

Kjøp av tomt forutsetter bygging av hus fra Boligpartner. Ta kontakt for å bestille katalogen vår. Det tas forbehold om offentlig godkjenning/ byggetillatelse.

Regulering

Reguleringsplan for Steinerudsvingen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik