Ro Stor Hems Sommer Farge
Lygnalia , 2770 JAREN

Den nye hyttemodellen " RO" m/hems - kun en time fra Oslo! Tomt og grunnarbeidet er inkludert . Høstkampanje!

Pris

kr 3 190 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Lygnalia
2770 JAREN

Loading map...

Kort om eiendommen

La hyttemagien starte! Signér kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember 2021, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke.
Kom og opplev Lygnalia! Ta kontakt for visning.
Dette er en helt ny hyttemodell fra Boligpartner som nå er lansert. Denne modellen kan også leveres uten hems og i en større utgave med eller uten hems.
Rimelig hyttemodell med mange tilvalgsmuligheter hvis du ønsker å endre på leveransen.

Ta kontakt for tomtevisning!

Om boligen

De store vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra RO-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på 30 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bod som også kan gjøres om til et ekstra bad, evt WC-rom.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 69
Bruksareal hytte(BRA): 69
Bebygd areal (BYA): 78

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal m/hvitevarer er inkludert i leveransen.

Gulv:
Vindfang std 30x60 cm gulvflis med varmekabler
Bad/vask std 30x30 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Bod std 20x20 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
3 stav std eikeparkett på resterende rom

Bad/vask:
På baderom leveres Villeroy Boch baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel F23 HG Denver White. Fliser kan leveres som tilvalg. I himling leveres Trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte dører Visjon 1. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 2 lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Utvendig kledning leveres ubehandlet iht. tegning 1:100. Kledning er mulig å få levert ferdig grunnet i valgfri farge som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres Panelplate 5 bord skygge på vegg.
Himling leveres trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm .
På gulv valgfri parkett 3stav eik art. 532729 fra Floor Factory på tørre rom. Flis i vindfang, bad og bod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Innvendige/utvendige hjørnelister monteres

Terrasse:
28x120 cuimp ved inngangsparti og terrassedør iht stiplet linje katalogtegning 1:100

Taktekking:
Her leveres det dobbeltkrummet ru betongstein farge sort.,

Trapper:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Sambatrinn.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Ta kontakt med selger for muligheter for tilvalg!


Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Standard
Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 750.000,-. Grav- og betongarbeider, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkludert i i totalsum, prisantydning kr.400.000,-

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Lygnalia ligger 600 - 700 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell, 2 km fra hyttefeltet, finner du en god kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon.
Det er ikke mange hytter til leie på Lygnalia, så det vil være et betydelig utleiepotensiale i perioder.
I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Rullskiløype på Lygna Skisenter er ypperlig til trening i sommerhalvåret.
Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Løypene kjøres med løypemaskin så snart det er mulig. Sesongen varer til over påske.
Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området.
Skiløypene på 220 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper, er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting . Se www.hadeland-ski.no
Løypene blir preparerer ved snøfall, ved arrangement/renn og før hver helg.
Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. På skiforeningens hjemmeside, www.skiforeningen.no, vises alle løypene på Øståsen under Markadatabasen. Se også Øståsen skiløyper sin hjemmeside, www.hadeland-ski.no, for oversikt over løyper, turforslag etc. DNT's hjemmesider er: www.turistforeningen.no.
Skisenteret på Lygna er tilrettelagt for trening og konkurranser og er regionanlegg for langrenn og skiskyting. Senteret har snøproduksjonsanlegg, som startes opp så fort kundegradene kommer. Anlegget ligger i tilknytning til resten av løpenetter og eies av 7 lokale idrettslag i Gran Kommune. De har god erfaring i gjennomføring av store arrangement, og arrangerte NM langrenn i 2017. I 2019 var det på ny NM langrenn på Lygna Skisenter, 28.-30.mars. Senteret er åpnet hver dag hele vinteren. www.lygna-skisenter.no Rullskiløype på Skisenteret er ypperlig til trening i sommerhalvåret.
På Hadeland, krigernes rike, er krigsiveren erstattet med varm gjestfrihet. Bygdene og tradisjoner er gamle som landets historie. De samme slekter som ryddet boplassene dyrker i dag jorda. Naturen selv har skapt en fin og selvhjulpen slekt som kjenner gjestevennskapets forpliktelser og ønsker gjester fra fjern og nær velkommen.
Hadeland har en rik historie og du kan severdigheter, minnesmerker fra vikingtiden og middelalderen med Søsterkirkene, Steinhuset og St.Petri kirke. Du kan også besøke Glasslåven på Granavollen, med utstillinger og kunstnere i arbeid.
På Hadeland Folkemuseum på Tingelstadhøgda finner du Halvdan Svartes grav, og Kistefos-Museet på Jevnaker har industrihistorie og utstillinger. Tegneseriemuseet på Brandbu har spennende rom med utstillinger og blader med alle de tegneserier vi kjenner.
Distriktet er tradisjonsrikt på kunst og kultur. Hadeland Glassverk er landskjent med flott glasskunst og opplevelser for små og store. Grinakervev er en av de få gjenværende damaskveverier, der det veves bl.a. linduker og det tradisjonsrike busserullstoffet. Kunsthåndverkere innen keramikk og sølvarbeid finner du også på Hadeland.
I Hadeland Kultursal i Gran sentrum (Hadeland videregående skole) finner du spennende konserter og foretillinger hele året, se www.hadelandkultursal.no.
Aktiviteter som kanefart, gårdsbesøk, guidede turer, badeland byr også Hadeland og Toten på.
15 min. fra Lygna har vi en utmerket gourmetrestaurant i Røykenvika: Lokstallen, samt sommerrestauranten Oscar II.

Adkomst

Fra Oslo følger man Riksveg 4 til Hadeland og fortsetter mot Gjøvik. På Lygna tar man av til høyre fra riksvei 4 på Lygnasæter Hotell og Kro m/Shell-stasjon, og følger skilt til Lygna Hyttegrender, deretter til Lygnalia felt A.
Diverse:

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik