Midthø (illustrasjon)
Lygnalia, 2770 JAREN

Nøkkelferdige Midthø med 3 soverom og romslig hems - En snau time fra Oslo!

Pris

kr 3 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    91 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Lygnalia
2770 JAREN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

På Lygnalia kun en snau time fra Oslo kan hyttedrømmen bli virkelighet. Denne flotte hytta kan leveres innflyttingsklar inkludert selveiet tomt verdi 770.000,- til kr. 3.990.000,-. Grunnarbeid og betongplate er inkludert til en estimert kostnad 410.000,-. Hytta er også utstilt på Hyttesenteret på Hellerudsletta. Ta kontakt for visning.

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Beliggenhet

Lygnalia ligger 600 - 700 m.o.h. i Gran kommmune og, har flotte forhold for langrenn, skiturer, sykkelturer, bærplukking, fiske m.v. Lygna-området med alle sine aktiviteter og fasiliteter er et yndet utfartsted/reisemål sommer og vinter. Det er eget turkart for Gran med alle løyper, fiskevann og andre fasiliteter. På Lygnasæter Hotell, 2 km fra hyttefeltet, finner du en god kro med Hadelandsmat og andre gode retter, hotell og bensinstasjon.

Det er ikke mange hytter til leie på Lygnalia, så det vil være et betydelig utleiepotensiale i perioder.

I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Rullskiløype på Lygna Skisenter er ypperlig til trening i sommerhalvåret.

Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Løypene kjøres med løypemaskin så snart det er mulig. Sesongen varer til over påske.

Hadeland O-lag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området.

Skiløypene på 220 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper, er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene, som er brede, går i et variert og kupert terreng. De aller fleste løyper er kjørt med tanke på både klassisk og skøyting . Se www.hadeland-ski.no. Løypene blir preparerer ved snøfall, ved arrangement/renn og før hver helg.
Løypenettet på Lygna henger sammen med løypenettet til Skiforeningen mot Oslo, Romerike og Gjøvik. På skiforeningens hjemmeside, www.skiforeningen.no, vises alle løypene på Øståsen under Markadatabasen. Se også Øståsen skiløyper sin hjemmeside, www.hadeland-ski.no, for oversikt over løyper, turforslag etc. DNT's hjemmesider er: www.turistforeningen.no.

Skisenteret på Lygna er tilrettelagt for trening og konkurranser og er regionanlegg for langrenn og skiskyting. Senteret har snøproduksjonsanlegg, som startes opp så fort kundegradene kommer. Anlegget ligger i tilknytning til resten av løpenetter og eies av 7 lokale idrettslag i Gran Kommune. De har god erfaring i gjennomføring av store arrangement, og arrangerte NM langrenn i 2017. I 2019 er det på ny NM langrenn på Lygna Skisenter, 28.-30.mars. Senteret er åpnet hver dag hele vinteren. www.lygna-skisenter.no Rullskiløype på Skisenteret er ypperlig til trening i sommerhalvåret.

På Hadeland, krigernes rike, er krigsiveren erstattet med varm gjestfrihet. Bygdene og tradisjoner er gamle som landets historie. De samme slekter som ryddet boplassene dyrker i dag jorda. Naturen selv har skapt en fin og selvhjulpen slekt som kjenner gjestevennskapets forpliktelser og ønsker gjester fra fjern og nær velkommen.

Hadeland har en rik historie og du kan severdigheter, minnesmerker fra vikingtiden og middelalderen med Søsterkirkene, Steinhuset og St.Petri kirke. Du kan også besøke Glasslåven på Granavollen, med utstillinger og kunstnere i arbeid.

På Hadeland Folkemuseum på Tingelstadhøgda finner du Halvdan Svartes grav, og Kistefos-Museet på Jevnaker har industrihistorie og utstillinger. Tegneseriemuseet på Brandbu har spennende rom med utstillinger og blader med alle de tegneserier vi kjenner.

Distriktet er tradisjonsrikt på kunst og kultur. Hadeland Glassverk er landskjent med flott glasskunst og opplevelser for små og store. Grinakervev er en av de få gjenværende damaskveverier, der det veves bl.a. linduker og det tradisjonsrike busserullstoffet. Kunsthåndverkere innen keramikk og sølvarbeid finner du også på Hadeland.
I Hadeland Kultursal i Gran sentrum (Hadeland videregående skole) finner du spennende konserter og foretillinger hele året, se www.hadelandkultursal.no.

Aktiviteter som kanefart, gårdsbesøk, guidede turer, badeland byr også Hadeland og Toten på.

15 min. fra Lygna har vi en utmerket gourmetrestaurant i Røykenvika: Lokstallen, samt sommerrestauranten Oscar II.

Adkomst

Fra Oslo følger man Riksveg 4 til Hadeland og fortsetter mot Gjøvik. På Lygna tar man av til høyre fra riksvei 4 på Lygnasæter Hotell og Kro m/Shell-stasjon, og følger skilt til Lygna Hyttegrender, deretter til Lygnalia felt A.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik