Mulig hustype, Aragona.
Melbyvegen 13, 2818 GJØVIK

GJØVIK - Meget barnevennlig og sentral beliggenhet på Kopperud. Prosjektert enebolig - Sol og utsikt.

Pris

kr 6 050 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    173 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Melbyvegen 13
2818 GJØVIK

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Velkommen til Melbyvegen på Kopperud. Her tilbyr BoligPartner Gjøvik eneboligtomt i et etablert boligfelt.

Se også egen tomteannonse med finn-kode : 178755000

Om boligen

Aragona er en innholdsrik bolig for skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksenavdeling med soverom, walk-in closet samt bad. Aragona har gode og overbygde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.
Boligen er ment som et forslag for hva som kan passe inn på tomten, kjøper av tomten står fritt til å velge blant våre husmodeller.

EKSEMPEL PÅ FORENKLET ØKONOMISK PLAN:
Tomtekostnader 1 650 000,-
Grave- og grunnarbeider 700 000,-
Huspris fra prospektet 3 600 000,-
Andre byggekostnader 100 000,-
Totalkostnad for bolig: 6 050 000,-

Innhold

Sokkeletasje:
sportsbod, bad/vask, bod, kontor/gjesterom, gang, trapp/tv-stue, sov 2 og sov 3.

Hovedplan:
entre, wc, bod, sov 1 med walk-in-closet, bad, trapp, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Standard

OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres med laminat gulv. 5 bords kostemalte panelplater på vegger og Huntonit ferdigmalte takplater . Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv . Vegger på bad leveres med fliser eller våtromsplater. Vaskerom har våtromsplater. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, laminat/parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger

Oppvarming
Elektrisk og vedovn med stålpipe.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet på Kopperud, med gangavstand til butikker, offentlig kommunikasjon, friområder, barnehager og skoler.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Diverse

Dette prospektet er et eksempel på hva som kan bygges på tomten. Om det ønskes et annet hus fra vår huskatalog, tilpasninger av huset, eller et hus skreddersydd etter dine ønsker og behov oppfordrer vi til å ta kontakt med boligkonsulent.

Prisen på bolig i prospektet tar for seg en leveranse på et innflyttingsklart hus - over grunnmur. For å få et totalbilde over alle kostnader, må også utgifter til tomtekjøp, kommunale avgifter, graving på tomten, støping av en komplett grunnmur med nødvendige oppstikk, samt eventuelle tilpasninger og oppgraderinger legges til. Disse kostnadene kan variere ut fra tomteforhold og dine ønsker.

Sammen med vår boligkonsulent avklarer du hvilke behov og ønsker du har for ditt nye hus. Hvilken planløsning passer best, hvor og hvordan er tomten, hvilke overflater ser du for deg og hvordan er budsjettet? Når vi har kartlagt dette setter vi i gang med en kostnadsberegning for å finne prisen på ditt ferdighus.

Når vi gir et pristilbud setter vi alltid også opp en økonomisk plan. Denne planen inneholder alle elementer og kostnader du må vite om i byggeprosjektet ditt. Prisen i dette prospektet utgjør en stor del av kostnadene, men med vår økonomiske plan er du sikret den viktige totaloversikten.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Forbehold

Kjøp av tomt forutsetter bygging av hus fra Boligpartner. Ta kontakt for å bestille katalogen vår.

Tomten må fradeles. Det tas forbehold om offentlig godkjenning av fradeling og byggetillatelse.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånende tomt

Regulering

Tomten vil fradeles fra gnr/bnr 64/83, og er i dag regulert av reguleringsplan for Engehaugen og Kopperud sentrum. Den gir anledning for bebyggelse i 1 etasje, eventuelt med underetasje, med grunnflate på inntil 20% av tomtens nettoareal. Det vil i både søknad om fradeling og byggesak bli lagt vekt på at ny bebyggelse skal være i tråd med karakteren i strøket.

Kommuneplanens arealdel (§ 9-2.5) er utfyllende til reguleringsplanen. Gjøvik kommune jobber med forslag til ny kommuneplan, hvor en del eldre reguleringsplaner (som Engehaugen og Kopperud Sentrum) blir satt til side og erstattet av kommuneplanens arealdel. Foreløpig er det ikke kjent når denne planen vil kunne vedtas.

Ta kontakt med boligkonsulent ved ønske om nærmere informasjon.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik