Mulig hustype, Aragona.
Prins Haralds veg 16, 2819 GJØVIK

GJØVIK - Nordbyen - 4 soverom - 2 bad - Godt med bodplass - Verandabalkong

Pris

kr 4 115 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    173 m2
  • Soverom
    4
Fremdrift
Avhenger av salg og kommunal godkjenning
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Prins Haralds veg 16
2819 GJØVIK

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Aragona er en innholdsrik bolig for skrå tomter. Huset er gavlvendt og tilgjengelig, slik at du får både soverom, stue, kjøkken, bad og bod i 1. etasjen. Totalt har denne moderne boligen to stuer, fire soverom og to bad. I 1. etasjen finner du den smarte voksenavdelingen med soverom, walk-in closet samt bad. Aragona har gode og overbyggde uteplasser på begge plan. Med integrert sportsbod er det totale oppbevaringsarealet ivaretatt.

Innhold

I hovedetasjen kommer man inn i entrèen med adkomst til både wc-rom og allrommet med stue og kjøkken. Videre er det både " voksen-sone" med soverom, walk-in-garderobe og romslig bad. I tillegg er det praktisk med bodplass.

I underetasjen er det TV-stue, 3 soverom, bad/vaskerom og bodrom. Direkte utgang til hage også her fra underetasjen.

Standard

OVERFLATER OG GULV
I oppholdsrom leveres med laminat gulv. 5 bords kostemalte panelplater på vegger og Huntonit Classique takplater. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, bad/vaskerom, sportsbod og entrèer blir det flislagte gulv . Vegger på wc-rom og bad/vaskerom leveres med fliser. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Bad/Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger

Tomtepris inngår i prisen.

Graving, grunnmur, varmekabler, utvendig rørlegger, utvendig elektriker, kommunale avgifter, og gebyrer for tinglysing inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig

Bygningsinformasjon / byggemåte

Trekonstruksjoner

Parkering

Parkering på egen tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn med stålpipe.

Forbehold

Kommunal godkjenning.
Tomten vil ha tinglyst byggeklausul og må bebygges med hus fra BoligPartner.

Ta kontakt med boligkonsulent ved kjøpsinteresse eller ønske om nærmere informasjon.

Vei/Vann/Kloakk

Gjøvik kommunes satser gjelder for tilknytning vann og avløp. Kostnad med tilknytning vann og avløp bekostes av kjøper.

Strøm: Tilkoblingsavgift kostes av kjøper.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Ubebygget tomt i skrånende terreng. Tomt med panoramautsikt ligger i skrånende terreng og har en fin beliggenhet i forhold til øvrig bebyggelse i området.
Boligtomt som er tenkt fradelt fra Prins Haralds veg 16 i Gjøvik, ligger i attraktivt barnevennlig område i Nordbyen - Tomtestørrelse er beregnet til ca. 790 kvm. Max BYA er oppgitt til 30%. (Se situasjonskart med foreslått prinsipp for fradeling.)

Kjøper må påregne diverse kostnader med å tilrettelegge tomten til og bli byggeklar, bla.;
- Ny adkomst må bekostes av kjøper.
- Tilknytning til kommunalt vann og avløp, nødvendige kostnader til beste løsning, inkludert gravearbeider med dette.
- Tilknytning til strøm.
- Dreneringsarbeid/graverarbeid.
- Kostnader knyttet til fradeling.

Vi har mange husmodeller i våre ulike husserier. Ta kontakt med vår boligkonsulent for å finne best egnede BoligPartner-hus til tomta.

Bestill den flotte huskatalogen vår på www.boligpartner.no

Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker nøkkelferdig hus, bestemmer du selv. Tomta er ikke bebygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker, ihht tomtens muligheter og gjeldende planverk.
Ta kontakt for veiledning til å finne best egnet bolig, og vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Regulering

Boligformål - Kommuneplanens arealdel 2014-2026 Gjøvik kommune er gjeldende. Se Gjøvik kommunes hjemmeside/kart, eller kontakt boligkonsulent i BoligPartner AS Gjøvik.
Det tas forbehold om godkjenning av fradeling.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik