Utsikt
Prins Haralds veg 16, 2819 GJØVIK

GJØVIK / NORDBYEN - Flott boligtomt med panorama utsikt!

Pris

kr 800 000,-

Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Eksterne lenker:

Prins Haralds veg 16
2819 GJØVIK

Loading map...

Beliggenhet

På Gjøvik finner en alle slags kvaliteter, fra det urbane sentrum til de levende og vitale bygdene som omkranser selve bykjernen. Et effektivt og trivelig handelssentrum, fylt med aktiviteter og opplevelser, er omgitt av varierte bolig- og turområder. I de senere årene er det også lagt til rette for økt bosetting i selve bykjernen. Flere nye boligkomplekser er bygget.
Kommunen er et regionsenter for Gjøvikregionen, som foruten Gjøvik består av kommunene Østre og Vestre Toten, og Søndre og Nordre Land. Regionen har om lag 70.000 innbyggere og utgjør den mest folkerike del av Oppland fylke. Gjøvik kommune er den største kommunen i Oppland.
Avstanden til Oslo er snaue to timer, mens hovedflyplassen på Gardermoen ligger en drøy times tid fra byen.
Gjøvik er ledende innen industri, handel og tjenesteyting i innlandet og et senter for høyere utdanning knyttet til NTNU. Innenfor aksen Kallerud - Raufoss foregår hoveddelen av verdiskapningen innenfor kunnskapsintensiv industri i Innlandet. Det er stor aktivitet innen forskning og innovasjon, og flere kunnskapsbedrifter og miljøer danner solide og levedyktige fag nettverk. Alt ligger til rette for nyskapning innen næringsliv og annen samfunnsutvikling.
Kommunen står for et omfattende og godt offentlig tjenestetilbud innenfor de aller fleste sektorer, og det er gjort omfattende grep de seneste årene både med tanke på opprusting og vedlikehold, og nybygging.
Summen av de naturgitte betingelsene, byens offentlige og private tilbud, og alle gode frivillige krefter, gir oss på Gjøvik store muligheter for å kunne tilby dem som vil, gode sjanser for et godt liv.
Så om du bare er innom for en kort tid, på besøk, på gjennomreise eller på ferie, så er du hjertelig velkommen. Vi håper du vil la deg begeistre sammen med oss og bli glad i byen og kommunen og i alle som har funnet sin plass og tilhørighet her.
Kanskje kan det friste med fast adresse her?

Les mer om hva Gjøvik kommune har å tilby på: https://www.gjovik.kommune.no/

Tomten vil ha tinglyst byggeklausul og må bebygges med hus fra BoligPartner.
Tomten gjøres opp på egen kontrakt mot overføring av hjemmel.

Ta kontakt direkte med boligkonsulent ved kjøpsinteresse eller ønske om nærmere informasjon.

Parkering

På egen grunn.

Adkomst

Adkomst fra kommunal veg.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik