Ro 670 (hytta leveres med torv på taket)
Strandsetervegen, 2657 SVATSUM

Espedalen - Prosjektert nøkkelferdig hytte, solrik tomt og skiløype ved tomta. Pris inkl tomt og grav/betongarbeider!

Pris

kr 2 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Strandsetervegen
2657 SVATSUM

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Ro 1 ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt D-13 ved Strandsetervegen i Espedalen Fjellgrend. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng vendt mot sør/vest med gode solforhold og utsikt i et nyetablert hytteområde.

På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Ro 1" og det er denne hytta vi presenterer her.

Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta.

I denne annonsen har vi inkludert de fleste tilvalg som kunden erfaringsmessig ønsker slik at du som kunde skal få et bilde av hva hytta vil koste totalt. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg/takpanel og listverk i valgfri std farge.
- Flislagt gulv (30*60cm) i entré inkl varmekabel i støpt betongplate.
- Flislagt gulv (30*30cm) i bod inkl sokkelflis og varmekabel i støpt betongplate.
- Flislagt gulv (30*30cm) inkl sokkelflis på bad med flis i nedsenket dusjsone og varmekabel i støpt betonplate.
- Baderomspanel 3091-F23 Denver White, 80cm hvit Alterna Malin baderomsinnredning og gulvstående toalett på badet, i tillegg opplegg til vaskemaskin.
- Komplett rørleggerleveranse inkl bunnledning og utvendig frostsikker kran. Blandebatterier til kjøkken- og baderomsinnsinnredning.
- Lys eikeparkett art 540335 Consept fra Floor Factory i alle ''tørre'' rom.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal farge grå med integrerte hvitevarer fra Electrolux, ferdig montert
- Cirkle S peisovn, glassplate og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass i Dempet sort, Peppergrå eller Klassisk hvit inkl utforinger i samme farge.
- 19*148mm ytterkledning med 1 strøk beis.
- Torv på tak ihht reguleringsplan.
- Platting ved inngang og terrassedør.
- Komplett elektroinstallasjon ihht. NEK 400:2018
- Inntakskabel strøm
- Panelovn og taklampe på soverom + taklampe i bod.
- 6 downlights (vindfang/bad).
- Opparbeidelse av veg, parkeringsplass og byggegrop og isolert under plattinger.
- Komplett betongleveranse med ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under hele byggeprosessen
- Byggvask før overtagelse av hytta.
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt alle lovpålagte garantier.

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er det meste av det kunden erfaringsmessig ønsker inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert i en hytteannonse. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer av materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt og grunnarbeider:
Denne annonsen gjelder tomt D-13 i Espedalen Fjellgrend, Gausdal Kommune
Nøkkelferdig hytte inkl grave- og betongarbeider kr 2.460.000, -. Tomt kr 530.000,-. Veg, vann, avløp og strøm er opparbeidet til tomtegrensa.

Forbehold:
Tilknytningavgift vann og avløp er inkludert i tomtepris. Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og byggesaksgebyr er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i områder ved Skeikampen, dette er kun et forslag til tomt.

Selger bistår mer enn gjerne med forslag til andre tilvalg som kunde muligens ønsker, i tillegg lages en komplett økonomisk plan på hele leveransen for å vise hele totalkostnaden.

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt.

Beliggenhet

Tomt D-13 ligger rett ved Strand Fjellstue som tilbyr god norsk tradisjonsmat, har mange dyr som barna kan besøke og Espedalsvatnet like ved hvor du både kan bade, fiske og leie båt/kano, perfekte naturopplevelser. I tillegg går skiløypene rett ved tomtegrensa!

Tomtefeltet har en meget fin og solrik beliggenhet i Espedalen Fjellgrend, med en høyde fra 735 m.o.h til 870 m.o.h. Området består av romslige eiertomter med syd/vestlig helling, med panoramautsikt over Espedalsvannet og mot Jotunheimen. Tomtene ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser med fjellnatur rett utenfor døra. Tomtene er utviklet med utgangspunkt i best mulig plassering, for å utnytte de flotte sol- og utsiktsforholdene, og ivareta friområder. Espedalen har nærmest uberørt natur og er perfekt for hyttekjøpere som ønsker ro og fred.
Espedalen er et perfekt utgangspunkt for spektakulære naturopplevelser sommer som vinter, samt et unikt kultur- og naturliv. Fra tomtene har man fantastiske turmuligheter, enten det er til fots, på ski, randonee, med båt eller på sykkel. Søre og Nordre Gråhøa, Ruten og Ongsjøfjellet kan nevnes som mulige toppturer. Espedalsvatnet byr på flotte badeplasser og gode fiskemuligheter. Etter en aktiv dag fjellet, kan du nyte ettermiddagssolen i hytteveggen, og den flotte utsikten over Espedalsvatnet og fjellene rundt. I Espedalen Fjellgrend får du virkelig følelsen av å være på fjellet! Sommeren innbyr til rikelige muligheter for sykkel, fiske, jakt og flotte turstier langs vann og på fjellet. I Espedalen finner man blant annet Jettegrytene i Helvete, en unik fjellkirke med særegen og gammel gravholme, samt nikkelgruver/masovn fra 1846. Det er flotte utfluktsmuligheter i umiddelbar nærhet til hytteområdet som må oppleves, bl.a. Langsua nasjonalpark. Det er også meget gode jakt- og fiskemuligheter i nærområdet.
På vinterstid er det kilometervis av flotte, oppkjørte skiløyper tilknyttet løypenettet til Dalseter og Gålå. Vinteren byr på fantastiske muligheter i maskinpreparerte- og scooter-løyper i nærområdet og på snaufjellet. Løypene går i variert terreng i skog og høyfjell. For alpine utfordringer er det en kjøretur på ca. 40 minutter til Skeikampen og Gålå.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Espedalen strekker seg nordover fra Vestre Gausdal mot Gålå gjennom Gausdal og Sør-Fron kommune, og er en del av Gudbrandsdalens vakreste fjellområder. Fra tomtefeltet er det ca. 11 km til Svatsum med døgnåpen Nærbutikk, ca. 20 km til Skåbu, ca. 28 km Gålå og ca. 45 km til Skeikampen alpinsenter. Tomtene er omkranset av flotte fjellområder, med Jotunheimen, Langsua nasjonalpark og Rutenfjellene som mulige reisemål. Tomtene ligger i et stille og rolig område med spredt hyttebebyggelse i seterslige omgivelser.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer