Ro 680 sommer
Slåseterlia 17, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Slåseterlia Fjellgrend. Pris inkl tomt, grunnarbeider og masse tilvalg rett ved skiløypene!

Pris

kr 3 400 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    86 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 17
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Ro 2 ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt 17 i Slåseterlia Fjellgrend. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng vendt mot sør/vest med gode solforhold og utsikt til Skeikampen i et stille og rolig hytteområde, innerst i blindveg.

På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Ro 2" og det er denne hytta vi presenterer her.

Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta. 1 kontrakt på tomt og 1 kontrakt på hytte.

I denne annonsa har vi inkludert nesten alle tilvalg som kunden erfaringsmessig ønsker slik at du som kunde skal få et bilde av hva hytta vil koste. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg/takpanel og listverk i valgfri std farge.
- Flislagt gulv (30*60cm) i entré.
- Flislagt gulv (20*20cm) i bod inkl sokkelflis.
- Flislagt gulv (30*30cm) inkl sokkelflis på bad med flis i dusjsone og beiset panel på vegg/himling.
- Lys eikeparkett i alle ''tørre'' rom.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal farge grå med integrerte hvitevarer, ferdig montert
- Cirkle S peisovn, glassplate og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass i Dempet sort, Peppergrå eller Klassisk hvit.
- 19*148mm ytterkledning med 2 strøk beis.
- Ru takstein dobbelkrummet
- Platting ved inngang og terrassedør inkl stripefundament
- Komplett elektriker-installasjon ihht. NEK 400:2018
- Varmekabler på bad/vask, bod og entrè.
- Inntakskabel strøm
- Panelovn og taklampe på soverom
- 6 downlights
- Komplett rørleggerleveranse med 80cm hvit Alterna Malin baderomsinnredning og vegghengt toalett.
- Opparbeidelse av veg, parkeringsplass og byggegrop.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under hele byggeprosessen
- Byggvask før overtagelse av hytta.
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt alle lovpålagte garantier.

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er nesten alt du trenger inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt og grunnarbeider:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 177/7 i Gausdal Kommune
Nøkkelferdig hytte inkl grave- og betongarbeider kr 2.700.000, -. Tomt kr 500.000,- (dokumentavgift/tinglysingsgebyr kommer i tillegg). Veg, vann, avløp, strøm og fiber er opparbeidet til tomtegrensa.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i områder ved Skeikampen, dette er kun et forslag til tomt.

Selger bistår mer enn gjerne med forslag til andre tilvalg som kunde muligens ønsker, i tillegg lages en komplett økonomisk plan på hele leveransen for å vise hele totalkostnaden.

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter med fantastisk solforhold i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 700 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 20 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng og enorme turmuligheter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer