Ro 2 med hems vinter (illustrasjon)
Slåseterlia 17, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN- Slåseterlia Fjellgrend. Nøkkelferdig hytte med mul. for 2 bad og mange sengeplasser rett ved skiløypa!

Pris

kr 3 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    86 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 17
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt 17 på hele 1305m2 ved Skeikampen. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng. I tillegg ligger tomta innerst i blindveg med skiløypa helt inntil tomtegrensa.

På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Ro 2 med hems" og det er denne hytta vi presenterer her. Med sitt store gulvflate på hemsen på hele 50m2 så gir den fritidsbolighen et hav av muligheter i tillegg til alle rommene på hovedplan. Det er også fullt mulig å feks. gjøre om sov 2 til et ekstra bad og større bod.

Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta. 1 kontrakt på tomt og 1 kontrakt på hytte.

I denne annonsen har vi inkludert alle tilvalg som kunden erfaringsmessig ønsker slik at du som kunde skal få et bilde av hva hytta vil koste totalt uten å måtte bekymre deg for hva alle naturlige tilvalg vil koste. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg/takpanel og listverk i valgfri std farge.
- Flislagt gulv (30*60cm) i entré.
- Flislagt gulv (30*30cm) i bod, inkl. sokkelflis.
- Flislagt gulv (30*30cm) på bad med veggflis (30*60cm) i dusjsone, sokkelflis og beiset panel med smøremembran innenfor på vegg.
- Lys eikeparkett i alle ''tørre'' rom.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal farge grå med integrerte hvitevarer, ferdig montert
- Cirkle S peisovn og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass i farge Dempet sort, Peppergrå, Klassisk hvit eller Bomull.
- 19*148mm ytterkledning med 2 strøk beis.
- Ru takstein dobbelkrummet
- 20m2 platting
- Komplett elektriker-installasjon ihht. NEK 400:2018
- Varmekabler på bad, bod og i entrè.
- Komplett rørleggerleveranse, med 80cm hvit Alterna Malin baderomsinnredning inkl vegghengt toalett og 90*90cm dusjhjørne
- Opparbeidelse av tomt, veg og parkeringsplass til bilen
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under hele byggeprosessen
- Byggvask etter ferdigstilling
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt alle lovpålagte garantier.

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er alt du trenger, og litt til, inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Det er selvfølgelig mulighet før flere oppgraderinger hvis ønskelig, selger kan gi pris på dette. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som setter grenser for hvordan akkurat ditt hytteprosjekt skal se ut, og landes finansielt.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt og grunnarbeider:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 177/7 i Gausdal Kommune
Nøkkelferdig hytte kr 2.890.000, -. Tomt kr 600.000,- + dokumentavgift/tinglysingsgebyr. Veg, vann og avløp, strøm og fiber er opparbeidet til tomtegrensa. Opparbeiding av tomt og betongarbeider er inkludert i prisen og er basert på erfaringstall (det må innhentes eget tilbud på graving).

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen, det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden (se informasjon om kjøpers omkostninger).Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Selger bistår mer enn gjerne med forslag til andre tilvalg som kunde muligens ønsker, i tillegg lages en komplett økonomisk plan på hele leveransen for å vise hele totalkostnaden.

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer