Magna Ferentis (illustrasjon)
Slåseterlia 53, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN Slåseterlia Fjellgrend. Innholdsrik hytte m/hems, 3 soverom og stor kjøkken/stue. Solrik tomt og skiløyper !

Pris

kr 4 060 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    104 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 53
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største. Med våre populære hyttemodeller ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Med din egen hytte vil dette passe perfekt for deg som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha ditt eget fristed.

Her viser vi hytten MAGNA FERENTIS som er en moderne og innholdsrik familiehytte, som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

Her er det plass til mange, med tre gode soverom og tilsammen seks sengeplasser pluss hems (gulvareal 10,5 m2). Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene.

En åpen stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra flere kanter.

En romslig sportsbod gjør at du enkelt og praktisk både kan lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy etc.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt 53 i Slåseterlia Fjellgrend. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng. I tillegg ligger tomta fint i området med gode solforhold og løypenettet like i nærheten av tomtegrensa. På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Magna Ferentis" og det er denne hytta vi presenterer her.
Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta. I denne annonsa har vi inkludert tilnærmet alt slik at du som kunde skal få et bilde av hva Utsikten vil koste totalt. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg-, takpanel og listverk, valgfri farge innenfor standard fargeutvalg.
- Flislagt gulv i entré og sportsbod (30*60cm) med varmekabel i gulv.
- Flislagt gulv på bad og vaskerom (30*30cm) med varmekabel i gulv, flis 30*60cm i dusjsone og beiset panel på vegg.
- Skiferpanel fra Stoneart utvendig som på tegning.
- 3 stav lys eikeparkett i alle tørre rom, art.nr. 540335 fra Floor Factory.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal, ferdig montert (verdi av 85.000,-, ikke hvitevarer)
- Cirkle S peisovn og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass - 4 std NCS koder på vinduer uten tillegg i pris
- 19*123mm stående ytterkledning med 2 strøk beis.
- Isola takshingel
- Komplett elektriker-installasjon fra grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018, downlights entrè og bad, taklamper i boder og soverom + panelovner på soverom, fotocelle for utvendig belysning inkl 2 utv lamper.
- Komplett rørleggerleveranse, med hvit Alterna Malin baderomsinnredning. Vegghengt toalett.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under byggeprosess
- Byggvask etter ferdigstilling
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt all lovpålagt garanti ihht Norsk Standard

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er det meste av de tilvalg som erfaringsmessig spørres etter inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Ingen overraskelser for kunden, og en kan lett gjøre flere endringer som tar sluttsummen nedover. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som setter grenser for hvordan akkurat ditt hytteprosjekt skal se ut, og landes finansielt.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 177/12 i Gausdal Kommune
Tomtekostnad kr 790.000,- + omkostninger. Veg, vann og avløp, strøm og bredbånd er opparbeidet til tomtegrensa. Opparbeiding av tomt + betongarbeider er stipulert til en kostnad kr 510 000,-, og er basert på erfaringstall (forbehold om grunnforhold).

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt, han bor kun 30 minutters kjøretid unna.Standard

Ta kontakt med selger for tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan !

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i områder ved Skeikampen, dette er kun et forslag til tomt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer