Utsikten (illustrasjon)
Slåseterlia 67, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Slåseterlia Fjellgrend. Populære Utsikten, skiløypa ved tomtegrensa og meget gode solforhold!

Pris

kr 4 950 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    126 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 67
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Utsikten ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt 67 i Slåseterlia Fjellgrend. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng. I tillegg ligger tomta fint vendt med gode solforhold og løypenettet på tomtegrensa. På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Utsikten" og det er denne hytta vi presenterer her.
Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta. I denne annonsa har vi inkludert tilnærmet alt slik at du som kunde skal få et bilde av hva Utsikten vil koste totalt. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg-, takpanel og listverk, valgfri farge innenfor standard fargeutvalg.
- Flislagt gulv i entré og sportsbod (30*60cm) med varmekabel i gulv.
- Flislagt gulv på bad og bad/vask/wc-rom (30*30cm) med varmekabel i gulv, flis 30'60cm i dusjsone og beiset panel på vegg.
- Skiferpanel fra Stoneart utvendig mellom store vinduer i gavlvegg og i inngangsparti.
- 3 stav lys eikeparkett i alle tørre rom, art.nr. 540335 fra Floor Factory.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal, ferdig montert (verdi av 85.000,-, ikke hvitevarer)
- Cirkle S peisovn og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass - 4 std NCS koder på vinduer uten tillegg i pris
- 19*148mm ytterkledning med 2 strøk beis.
- Isola takshingel
- Komplett elektriker-installasjon fra grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018, downlights entrè, bad og bad/vask/wc, taklamper i boder og soverom + panelovner på soverom, fotocelle for utvendig belysning inkl 2 utv lamper.
- Komplett rørleggerleveranse, med hvit Alterna Malin baderomsinnredning. Vegghengte toaletter.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under byggeprosess
- Byggvask etter ferdigstilling
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt all lovpålagt garanti ihht Norsk Standard

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er det meste av de tilvalg som erfaringsmessig spørres etter inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Ingen overraskelser for kunden, og en kan lett gjøre flere endringer som tar sluttsummen nedover. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som setter grenser for hvordan akkurat ditt hytteprosjekt skal se ut, og landes finansielt.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 185/32 i Gausdal Kommune
Tomtekostnad kr 1.045 000,- + omkostninger. Veg, vann og avløp, strøm og bredbånd er opparbeidet til tomtegrensa. Opparbeiding av tomt + betongarbeider er stipulert til en kostnad kr 640 000,-, og er basert på erfaringstall (forbehold om grunnforhold).

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt, han bor kun 30 minutters kjøretid unna.De store flotte vinduene i stua ønsker naturen velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Karakter-serien. Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på nesten 50 kvadratmeter.

Hytta har 3 soverom, gjesterom /TV-stue, bad, vaskerom, ekstra wc-rom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang fra utsiden slik at ski og annet sportsutstyr kan ha sin naturlige plassering der.

I tillegg har hytta et veldig praktisk hemsareal, der takhøyde er 1,86 på det høyeste partiet. Hemsarealet gir ekstra fleksibiltet og er et perfekt sted der barna/ungdommen kan trekke seg tilbake, og ha sin helt egen sone i hytta.

InnholdStandard

Ta kontakt med selger for tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan !

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i områder ved Skeikampen, dette er kun et forslag til tomt.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 700 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer