Espedalen Fjellgrend sommer fra sør
Espedalen Fjellgrend, 2657 SVATSUM

Utsiktsomter, skiløyper og fantastiske solforhold. Etablert hyttefelt - Espedalen Fjellgrend i Gausdal.

Pris

kr 480 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    4273 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Espedalen Fjellgrend
2657 SVATSUM

Loading map...

Kort om eiendommen

Velkommen til Espedalen Fjellgrend!

Opplevelsen av noe ekte - i naturskjønne omgivelser.
Hyttefeltet byr på store, vestvendte eiendomstomter med meget fin og solrik beliggenhet. Fra tomtene er det panoramautsikt over Espedalsvatnet og mot Jotunheimen. Espedalen er et perfekt utgangspunkt for flotte naturopplevelser sommer som vinter.

Kommunal infrastruktur (veg/vann/avløp) er opparbeidet frem til tomtegrense. Tilknytningsavgift på vann/avløp til Gausdal kommune inkludert i tomteprisen. Tomtestørrelse fra ca 1 000 - 4 000 m2, tomtepriser fra kr 480 000, - til kr 1 350 000, -. Hver enkelt tomt er merket med stikk med tomtenummer. Det er mulighet for hver enkelt å besiktige området på egenhånd men ta gjerne kontakt med oss i Boligpartner for visning.

Om tomta

Tomtene i Espedalen Fjellgrend har høy standard med vei, vann, avløp og strøm. Fine, solrike og sydvendte tomter fra 1000kvm – 4000kvm. Det er store friområder mellom tomtene, som gir en følelsen av å være alene på fjellet. Feltet er av naturen formet som terrasser i terrenget med panoramautsikt mot Espedalsvannet. Det er lagt vekt på å finne den beste plasseringen for den enkelte tomt. Naturen i Espedalen er fantastisk med gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Tomtefeltet har en meget fin og solrik beliggenhet i Espedalen, med en høyde fra 735 m.o.h til 870 m.o.h. Området består av romslige eiertomter med syd/vestlig helling. Tomtene ligger usjenert til i naturskjønne omgivelser med fjellnatur rett utenfor døra. Espedalen har nærmest uberørt natur og er perfekt for hyttekjøpere som ønsker ro og fred. Espedalen Fjellgrend er det perfekte utgangspunkt for spektakulære naturopplevelser sommer som vinter, samt et unikt kultur- og naturliv.

Fra tomtene har man fantastiske turmuligheter, enten det er til fots, på ski, randonee, med båt eller på sykkel. Søre og Nordre Gråhøa, Ruten og Ongsjøfjellet kan nevnes som mulige toppturer. Espedalsvatnet byr på flotte badeplasser og gode fiskemuligheter. Etter en aktiv dag i fjellet kan du nyte ettermiddagssolen , den flotte utsikten over Espedalsvatnet og fjellene rundt fra hytteveggen. I Espedalen Fjellgrend får du virkelig følelsen av å være på fjellet! Sommeren innbyr til rikelige muligheter for sykkel, fiske, jakt og flotte turstier langs vann og på fjellet. I Espedalen finner man blant annet Jettegrytene i Helvete, en unik fjellkirke med særegen og gammel gravholme, samt nikkelgruver/masovn fra 1846. Det er også meget gode jakt- og fiskemuligheter i nærområdet.

På vinterstid er det kilometervis av flotte, oppkjørte skiløyper tilknyttet løypenettet til Gausdal Vestfjell, Dalseter og Gålå. Vinteren byr på fantastiske muligheter i maskinpreparerte- og scooter-løyper i nærområdet og på snaufjellet. Løypene går i variert terreng i skog og høyfjell. For alpine utfordringer er det en kjøretur på ca. 40 minutter til Skeikampen og Gålå.

Den enkelte kjøper er pliktig å være medlem i hytteeierforenineng som er dannet i område. Dette innebærer at hytteeiere må bære sin forholdsmessige andel av utgifter til foreningen (veg, stier, skiløyper etc). Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg.

Kort avstand fra Espedalen ligger populære Strand Fjellstue som bare må oppleves. Kun 10 km fra feltet ligger nærbutikken som har åpningstider som passer absolutt alle, gjør gjerne dine innkjøp for turen her.
Se vedlagt link til Boligpartner sin digitale hyttekatalog.

Adkomst

Tomteområdet ligger i Espedalen. Følg E6 nord fra Lillehammer, og ta av ved skilting til Fåberg/Gausdal. Følg Fv 255 til Segalstad Bru/Østre Gausdal, ta til venstre og følg riksvei i retning Espedalen. De nedre tomtene (D, C, B, A8 og A9) har innkjøring fra Strand Fjellstue inn på Strandsetervegen, mens de øvrige tomtene har adkomst fra Lauvålivegen, ca. 1 km forbi Strand Fjellstue. Feltet er godt merket med informasjonsskilt.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om prosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av tomteområdet. Alle opplysninger er basert på informasjon fra utbygger. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Området hører inn under reguleringsplan for "Strand Espedalen". Reguleringsbestemmelser og kart følger som vedlegg til prospekt.

* Tomter inntil 3 mål kan bebygges med T-BRA maks 200 kvm.
* Tomter over 3 mål kan bebygges med T-BRA maks 300 kvm (F4, H4, J6, J7).
* Det er tillat å bygge oppstue på begge tomtetyper.
* Bygningenes gesimshøyde må ikke overstige 3 m målt fra skjæringen mellom ytterveggens ytre flate og takflaten, til overkant grunnmur.
* Mønehøyden må ikke overstige 5 m, (6 m for oppstuehytter) målt fra overkant grunnmur.

Kjøper oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan med bestemmelser, samt å foreta alle undersøkelser med hensyn til eiendommens beskaffenhet, tilstand, beliggenhet og andre forhold så som offentlige og private installasjoner og veger, samt hva dette evt. skulle innvirke på tomteområdet, reguleringsplanen for området og utnyttelsesmulighetene.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer