Blåhø illustrasjon
Slåseterlia 28, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN-Slåseterlia Fjellgrend. Ny hyttemodell-Blåhø med 3 sov, 2 bad. Stor solrik tomt med skiløypa rett ved hytta !

Pris

kr 4 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    125 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 28
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med den nye hyttemodellen Blåhø ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt på hele 1656m2 i Slåseterlia Fjellgrend. Tomta fint til i skrånende terreng med stort friområde sør/vest inntil tomta med gode solforhold. Skiløypa kun få meter fra hytta!

På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge den nyutviklede hytta "Blåhø" og det er denne hytta vi presenterer her.

Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta.

I denne annonsa har vi inkludert alt, slik at du som kunde skal få et bilde av hva Blåhø vil koste totalt. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg-, takpanel og listverk, valgfri farge innenfor standard fargeutvalg.
- Flislagt gulv (30*60cm) i entré med varmekabel i gulv.
- Flislagt gulv (20*20cm) i sportsbod med varmekabel i gulv
- Flislagt gulv (30*30cm) på begge bad med varmekabel i gulv, vegghengt toalett, flis 20*40cm i dusjsone og beiset panel på vegg.
- Skiferpanel fra Stoneart utvendig ved inngangsparti ihht tegning
- Parkett i alle ''tørre'' rom.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal, ferdig montert (verdi av 85.000,-, ikke hvitevarer)
- Cirkle S peisovn og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass
- 19*148mm ytterkledning med 2 strøk beis.
- Isola takshingel
- Komplett elektriker-installasjon fra grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018, inklusiv innv- og utv. belysning, downlights på bad og entre, varmekabler i gulv på begge bad, sportsbod og entre.
- Komplett rørleggerleveranse, med hvit Alterna Malin baderomsinnredning.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under byggeprosess
- Byggvask etter ferdigstilling
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt all lovpålagt garanti ihht Norsk Standard

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er alt du trenger, og litt til, inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Ingen overraskelser for kunden, og en kan lett gjøre flere endringer som tar sluttsummen nedover. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som setter grenser for hvordan akkurat ditt hytteprosjekt skal se ut, og landes finansielt.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 197/36 i Gausdal Kommune
Tomtekostnad kr 880 000,- + omkostninger. Veg, vann og avløp, strøm og bredbånd er opparbeidet til tomtegrensa. Opparbeiding av tomt + betongarbeider er stipulert til en kostnad kr 510 000,-, og er basert på erfaringstall (forbehold om grunnforhold).

Ta gjerne kontakt med selger om privat visning av tomt, han bor kun 30 minutters kjøretid unna.De store flotte vinduene i stua ønsker naturen velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Karakter-serien. Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet!

Hytta har 3 soverom, 2 bad, stor kjellerstue og sporsbod hvor ski og annet sportsutstyr har sin naturlige plassering.

I tillegg har hytta et veldig praktisk kjellerstue. Kjellerstua gir ekstra fleksibiltet, kan benyttes til ekstra sengeplasser hvis det trengs og er et perfekt sted der barna/ungdommen kan trekke seg tilbake, og ha sin helt egen sone i hytta.

Oppvarming
- Peisovn Cirkle S med svart ventilert stålpipe.
- Varmekabler på begge bad, entrè og sportsbod.
- Panelovner i soverom.

Innhold

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. I denne annonse har vi beregnet inn:

Ferdig hytte over grunnmur kroner 2.830.000,-
Kjøp av tomt kroner 970.000,-
Grunn- og betongarbeider, inntakskabel strøm og bunnledning, estimert pris kroner 690.000,-
Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

Inkludert i denne annonsepris:

Kjøkkeninnredning fra Sigdal verdi 85.000
Entre std 30x60 cm gulvflis ,varmekabler og spotlights
Begge bad std 30x30 cm gulv/sokkelflis, varmekabler og spotlights
Sportsod std 20x20 cm gulv/sokkelflis, varmekabel og taklampe
Haro 3s eik børst/matt lys hvit 540335 Consept fra Floor Factory i øvrige rom.
Taklampe på alle soverom
På begge bad leveres hvit Alterna Malin baderomsinnredning med servant og blandebatteri, dusjbatteri med termostat og dusjutstyr, vegghengt toalett.
Ytterdører leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak.
Innvendige dører hvitmalte , karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass, karm og utforinger, hvitmalt.
Utvendig kledning leveres med 2 strøk fabrikkbeiset Jotun trebitt i valgfri farge.
Innvendig vegg leveres med 14x120mm stående beiset panel.
Himling leveres med 14x120mm beiset panel.
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister beiset i samme farge som farge på vegg.
Cirkle S peisovn, gulvplate og stålpipe.
Hytta leveres med Isola takshingel, i tillegg snøfangere, stigetrinn og takrenne/nedløp i sort.
Det leveres avtrekksvifte på begge bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold.
Spotligt i gang og bad, 10 stk.
Panelovn og taklampe på soverom.

Ta kontakt med selger for tilvalgsmuligheter !

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 700 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Hyttemodellen i annonsen kan bebygges på tomt 21 i Slåseterlia Fjellgrend. Kontakt hyttekonsulent for nærmere info.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer