Nysetra. Bildet er en illustrajon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Liaråket 22, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Tomt H6-1. Nøkkelferdig hytte med mange sengeplasser. Stor solrik selveiertomt på 2489m2. Ved skiløypene!

Pris

kr 3 700 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Liaråket 22
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Med hytta Nysetra ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Vi har ledig byggeklar tomt (H6-1) på hele 2489m2 ved Skeikampen. Med tanke på opparbeidelse ligger tomta fint til i lett skrånende terreng. I tillegg ligger tomta fint sør/vest vendt med gode solforhold og godt i ly for vind i et rolig hytteområde.

På denne tomta kan vi blant mange andre modeller bygge hytta "Nysetra" og det er denne hytta vi presenterer her.

Boligpartner koordinerer alle underleverandører, tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytta optimalt på tomta.

I denne annonsa har vi inkludert alt, slik at du som kunde skal få et transparent og presist bilde av hva Nysetra vil koste totalt. Ta en titt på hva vi har lagt inn som standard for hytta her:

- Ferdig beiset innvendig vegg-, takpanel og listverk, valgfri farge innenfor standard fargeutvalg.
- Flislagt golv i entré (30*60cm).
- Parkett i alle tørre rom.
- Komplett kvalitets-kjøkken fra Sigdal, ferdig montert (verdi av 85.000,-, ikke hvitevarer)
- Flislagt baderomsgolv (30*30cm) med baderomsplater på vegg.
- Cirkle S peisovn og stålpipe frå Nordpeis
- 3-lags vinduer med energispareglass
- 19*148mm ytterkledning med 2 strøk beis.
- Isola takshingel
- Komplett elektriker-installasjon fra grunnarbeid til ferdig installert hytte, ihht. NEK 400:2018, inklusiv innv- og utv. belysning, samt varmekabler på våtrom og entre.
- Komplett rørleggerleveranse, med hvit Alterna Malin baderomsinnredning.
- Komplett betongleveranse inkl ringmur/såleblokk, radonsperre og støpt plate.
- Håndtering av avfall under byggeprosess
- Byggvask etter ferdigstilling
- Tegning/prosjektering
- Byggesøknad
- Byggforsikring fra oppstart til overlevering, samt all lovpålagt garanti ihht Nosk Standard

Tilvalg/fradrag:
Ettersom vi har priset hytta som nøkkelferdig er alt du trenger, og litt til, inkludert. Standarden er med dette satt høyt og basert på det vi opplever at mange hyttekunder ønsker skal være inkludert. Ingen overraskelser for kunden, og en kan lett gjøre flere endringer som tar sluttsummen nedover. Vi jobber alltid for at kunden skal være fornøyd, vi er veldig fleksible og lydhøre til kunden sine ønsker og krav. Endringer på hytta, endringer på materialvalg og egeninnsats er det mulighet for. Det er fantasien, kreativiteten og lommeboka som setter grenser for hvordan akkurat ditt hytteprosjekt skal se ut, og landes finansielt.
Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien til din hyttedrøm!

Tomt:
Denne annonsen gjelder tomt med gnr/bnr. 145/73 i Gausdal Kommune
Tomtekostnad kr 850 000,- + omkostninger. Veg, vann og avløp, strøm og fiber er opparbeidet inn til tomtegrensa. Opparbeiding av tomt + betongarbeider er stipulert til en kostnad kr 330 000,-, og er basert på erfaringstall (forbehold om grunnforhold).


De store flotte vinduene i stua ønsker naturen velkommen inn i denne familievennlige hytta fra TUR-serien. Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter.

Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang fra utsiden slik at ski og annet sportsutstyr kan ha sin naturlige plassering der.
Boden innvendig kan fint gjøres om til et ekstra bad/wc-rom hvis dere ønsker dette.

I tillegg har hytta et veldig praktisk hemsareal, der takhøyde er 1,89 på det høyeste partiet. Gulvarealet er her på hele 43,3m2 ! Hemsarealet gir ekstra fleksibiltet og er et perfekt sted der barna/ungdommen kan trekke seg tilbake, og ha sin helt egen sone i hytta.

Oppvarming
- Peisovn Cirkle S med svart ventilert stålpipe.
- Varmekabler på bad/vask, entrè og bod.
- Panelovner i soverom.

Innhold

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. I denne annonse har vi beregnet inn:

Ferdig hytte over grunnmur kroner 2.470.000,-
Kjøp av tomt kroner 850.000,-
Grunn- og betongarbeider, inntakskabel strøm og bunnledning, estimert pris kroner 385.000,-
Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

Inkludert i denne annonsepris:

Kjøkkeninnredning fra Sigdal verdi 85.000
Vindfang std 30x60 cm gulvflis og varmekabler
Bad/vask std 30x30 cm gulv/sokkelflis og varmekabler
Bod støpt plate og varmekabel.
Haro 3s eik børst/matt lys hvit 540335 Consept fra Floor Factory i øvrige rom.
På bad leveres hvit Alterna Malin 80cm innredning med servant og blandebatteri, dusjbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel 3091-F23 HG Denver White.
Ytterdør og boddør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak.
Innvendige dører hvitmalte , karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.
Utvendig kledning leveres med 2 strøk fabrikkbeiset Jotun trebitt i valgfri farge.
Innvendig vegg leveres med 14x145mm liggende beiset panel.
Himling leveres med 14x120mm beiset panel.
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister beiset i samme farge som farge på vegg.
Cirkle S peisovn, gulvplate og stålpipe.
Hytta leveres med Isola takshingel, i tillegg snøfangere, stigetrinn og takrenne/nedløp i sort.
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.
Spotligt i gang og bad, 5 stk.
Panelovn og taklampe på soverom.

Ta kontakt med selger for tilvalgsmuligheter !

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i områder ved Skeikampen, dette er kun et forslag til tomt.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Blekastad hyttefelt i tillegg til meget godt utsikt mot Skeikampen !
Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 750 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter til fots, bading, jakt og fiske.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer