RO (illustrasjon)
Slåseterlia 25, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Slåseterlia Fjellgrend. Ro, den populære hytteserien fra Boligpartner. Nær skiløypa og gode solforhold.

Pris

kr 2 370 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    69 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 25
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Kort om eiendommen

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet en ny modell som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Hyttemodellen Ro er ikke så stor, men den er romslig og har plass til akkurat det du har behov for. Hytta har også en ren og enkel form. Dette er helt klart ei praktisk og fin hytte, og vår absolutt mest prisgunstige modell.
Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.

Om boligen

Ro 1

Denne modellen er den minste av de tre variantene av hytta Ro med et bruksareal er på 69 kvadratmeter. Hytta inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.


BRA: 69
BYA: 78
P-rom: 65

Innhold

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. I denne annonse har vi beregnet inn:

Ferdig hytte over grunnmur kroner 1.570.000,-
Kjøp av tomt kroner 450.000,-
Grunn- og betongarbeider, inntakskabel strøm og bunnledning, estimert pris kroner 350.000,-
Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.

Inkludert i denne annonsepris:

Prosjektert kjøkken fra Sigdal ihht plantegning.
Hvitevarer fra Electrolux; kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp
Vindfang std 30x60 cm gulvflis og varmekabler
Bad/vask std 30x30 cm gulv/sokkelflis og varmekabler
Bod støpt plate, panelovn og taklampe.
Haro 3s eik børst/matt lys hvit 540335 Consept fra Floor Factory i øvrige rom.
På bad leveres 80cm innredning med servant og blandebatteri, dusjbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel 3091-F23 HG Denver White.
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør.
Innvendige dører hvitmalte , karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.
Utvendig kledning leveres ubehandlet iht. tegning 1:100.
Innvendig vegg leveres med 14x145mm liggende ubehandlet panel, kan leveres ferdig beiset som tilvalg.
Himling leveres med 120mm bred ubehandlet panel, kan leveres ferdig beiset som tilvalg.
Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Cirkle S peisovn, gulvplate og stålpipe.
Hytta leveres med dobbeltkrummet ru betongstein farge sort, i tillegg snøfangere, stigetrinn og takrenne/nedløp i sort.
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.
Spotligt i gang og bad, 5 stk.
Panelovn og taklampe på alle soverom.

Ta kontakt med selger for tilvalgsmuligheter !

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Hytta kan også settes opp på andre tomter i Slåseterlia Fjellgrend, dette er bare et forslag til tomt.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten.

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 750 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer