Nysetra. Bildet er en illustrajon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Slåseterlia 17, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN-Slåseterlia Fjellgrend. Romslig hytte med 40m2 stue/kjøkken, 2 bad, hems med 3 rom. 1270m2 tomt ved skiløypa

Pris

kr 3 350 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    78 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 17
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Hytta leveres innflytningsklar!
Hyttemodell i annonsen er kun et forslag. Flere andre hytter fra vår hyttekatalog kan velges innenfor reguleringsbestemmelsene for Slåseterlia Fjellgrend på denne tomta!

Denne hyttemodellen kan også bygges på en av de andre tomtene som Boligpartner har i Slåseterlia Fjellgrend. På denne tomta kan selvfølgelig også en av de andre hyttemodellene Boligpartner har bygges!

Gå inn på hjemmesiden til Boligpartner og bestill den nye hyttekatalogen og få den digitalt rett inn på telefonen din!

Om boligen

De store flotte vinduene i stua i modellen NYSETRA ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom , bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta hvor det er egen loftstue og 2 rom som kan benyttes som soverom hvis ønskelig.

Innhold

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning i valgfri farge fra Jotun sitt fargekart iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Sort dobbelkrummet takstein leveres som standard. Shingel, tretak eller torvtak kan leveres som tilvalg.

Platting:
Ved inngangsparti og terrassedør ihht katalogtegning, 15m2.. Rekkverk kan leveres som tilvalg.

Innvendige vegger, himling og listverk:
Ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Listverk kan også levers i samme farge som på vegg som tilvalg.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak.
Innvendig leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Gulv:
Vindfang std 30x60 cm gulvflis med varmekabler
Begge bad std 30x30 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Bod std 20x20 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Haro 3s eik børst/matt lys hvit 540335 Consept fra Floor Factory på resterende rom.

Bad/vaskerom
Det leveres 80cm og 60cm bred baderomsinnredning med servant og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. I himling leveres 120mm bred ubehandlet faspanel som standard. Vegger er klargjort med rupanel og våtromsplater.

Trapp:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). som tilvalk kan trappa beises i samme farge som veggfarge.

Kjøkken:
Du får med et verdikort på kjøkkeninnredning pålydende kr. 75.000,-fra Sigdal.
Hvitevarer kommer i tillegg.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 500.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 405.000,-.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 750 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer