RO 2 med hems (illustrasjon)
Slåseterlia 25, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Den nye hytteserien RO 2 (86m2) med hems og mange soveplasser. Nær skiløypa og gode utleiemuligheter

Pris

kr 2 960 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    86 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia 25
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Kort om eiendommen

Dette er en helt ny hytteserie fra Boligpartner som kommer på markedet sommer 2020. Denne modellen kan også fås uten hems!
Rimelig hyttemodell med mange tilvalgsmuligheter hvis du ønsker å endre på leveransen. Ta kontakt med selger for tomtevisning!

Om boligen

De store vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Tur-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bod som også kan gjøres om til et ekstra bad, evt WC-rom.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. På hemsen er det 2 store rom som kan benyttes som ekstra soverom, loftstue og en liten bod til ekstra oppbevaringsplass. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 86
Gulvareal hems: 45
Bruksareal hytte(BRA): 86
Bebygd areal (BYA): 96

Innhold

Kjøkken:
Du får med et verdikort på kjøkkeninnredning pålydende kr. 65.000,-fra Sigdal.
Hvitevarer kommer i tillegg.

Gulv:
Vindfang std 30x60 cm gulvflis med varmekabler
Bad/vask std 30x30 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
Bod std 20x20 cm gulv/sokkelflis med varmekabler
3 stav std eikeparkett på resterende rom

Bad/vask:
På baderom leveres Villeroy Boch baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Vegger leveres med Fortissimo baderomspanel F23 HG Denver White. Fliser kan leveres som tilvalg. I himling leveres Trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning:
Utvendig kledning leveres ubehandlet iht. tegning 1:100. Kledning er mulig å få levert med grunning i valgfri farge som tilvalg.

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres Panelplate 5 bord skygge på vegg.
Himling leveres trefiber panelbord skygge, hvit 11x125 mm .
På gulv valgfri parkett 3stav eik art. 532729 fra Floor Factory på tørre rom. Flis i vindfang, bad og bod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Innvendige/utvendige hjørnelister monteres

Terrasse:
28x120 cuimp ved inngangsparti og terrassedør iht stiplet linje katalogtegning 1:100


Taktekking:
Her leveres det dobbeltkrummet ru betongstein farge sort.,

Trapper:
Trapp med spiler, håndrekke, vanger og trinn i fabrikklakkert furu (klar). Sambatrinn.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifte på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Ta kontakt med selger for muligheter for tilvalg!


Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Standard

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, ,rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 450.000,-. Grav- og betongarbeider, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkludert i totalsum og er estimert til kr. 415.000,- .

Ta kontakt med selger for komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter m/ flott utsikt i Slåseterlia Fjellgrend. Skei ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Området ligger ca. 750 m.o.h. og er rolig og fint beliggende rett inntil skiløyper, alpinanlegg og sykkelstier på Skeikampen.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Om vinteren kan man gå sammenhengende fra Skeikampen til Gålå og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er bygging av ny ski- og skiskytterarena på Sør -Skei snart ferdigstilt.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Om sommeren kan nevnes 18-hulls golfbane, meget fint sykkelterreng, enorme turmuligheter til fots, bading, jakt og fiske

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer