Illustrasjon -Det er gitt rammeløyve for oppføring av denne boligen.  Bildet avviker fra virkelig miljø og omgivelser.
Hampevegen, 2651 ØSTRE GAUSDAL

Østre Gausdal - Innholdsrik bolig i flotte omgivelser. 3-4 sov, 2 bad og vask

Pris

kr 4 780 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    165 m2
  • Soverom
    3
Fremdrift
Boligen er ikke prosjektert og byggesøkt. Oppstart av dette ved kjøp av bolig. Boligpartner tar forbehold om godkjenning i kommunen.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Hampevegen
2651 ØSTRE GAUSDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger plassert innerst i Hampevegen. Tomten har meget flott solgang og utsikt. Tomtearealet er ca. 1085m2. Tomten er ikke fradelt, men vil bli fradelt ved kjøp av tomt.

Om boligen

Midtgaard er en flott familiebolig som er lett å like på grunn av sin smarte planløsning. Huset med valmtak er tilpasset skrå tomt, og underetasjen har en alternativ inngang via sportsboden. 1. etasje inneholder et bad, soverom, en stor stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygget uteplass. Kjøkkenet er atskilt med god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue – som alternativt kan bli et fjerde soverom.

Innhold

OVERFLATER

I alle tørre rom leveres det parkett eik 3-stav lysehvit børstet utenom vindfang hvor det leveres flis 30x60. Alle innvendige vegger leveres med panelplater utenom bad hvor det leveres baderomsplater type Marcato og vask leveres med Legato plater. Alle innvendige tak leveres med Huntonit panelbord. Gulv på bad leveres med flis 20x20.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 100.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad har baderomsinnredning 100cm fra Villroy Boch. Dusjvegger 90x90 i buet utførelse og vegghengt toalett.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler leveres på bad, vindfang og vask. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon.

OPPVARMING:
Stålpipe med peisovn type Circel S.

KOSTNADER:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: byggestrøm, kommunale avgifter, dokumentavgift tomt, matjord/tilsåing, evt. støttemurer og uavhengig kontroll.

Standard

Bolig inkludert grunn/betongarbeider og tomt. Gravearbeidende med nødvendig vegetasjonsrydding, uttansport av overskuddsmasser og tilbakefylling med drenerende masser inntil mur. Arbeidende avsluttes med maskinplanering av stedlig masser på tomten. Planering av adkomstveg og gardsplass.
Eventuelle søttemurer og matjord/tilsåing er ikke inkludert.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer