illustrasjon Magna Ferentis mini
Slåseterlia Fjellgrend - tomt 15, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN - Prisgunstig hytte på solrik tomt i Slåseterlia Fjellgrend- tomt, grav og betong inkl.

Pris

kr 3 280 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    48 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Slåseterlia Fjellgrend - tomt 15
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Vi har laget en mindre versjon av hyttemodellen Magna Ferentis, som er en moderne og innholdsrik familiehytte som beviser at selv stilrene linjer og design også kan være lunt, varmt og koselig.

I denne hyttene er det to soverom og tilsammen fire sengeplasser. Arkitekturen på denne hytta inviterer naturen inn slik at du kan leve i ett med omgivelsene på fjellet.

En åpen stue- og kjøkkenløsning gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen i allrommet er synlig og skaper knitrende hyttero fra flere kanter.

I sportsboden kan du enkelt og praktisk lagre og hente ut sportsutstyr, verktøy etc.

Arealer (m2):
Bruksareal hytte: 48,1
Tilleggsareal utvendig: 1,6
Totalt bruksareal: 49,7
Bebygd areal (BYA): 59

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser / romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 500.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 450.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Standard

Leveransebeskrivelse:
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse, samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser.

Vi tar oss av tegninger, nabovarsling, hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten best mulig på tomten (mht sol/utsikt, adkomst og p-plasser).
Ta kontakt med hyttekonsulent for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og økonomisk oppsett.

Kjøkken:
Verdikort pålydende 55.000,-

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin, samt utekran.
Vegger på bad leveres med Fortissimo baderomsplater White Tile. Man kan velge annen type eller fliser på vegger som tilvalg.

Utvendig kledning:
Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg. Type låvepanel stående.
Utvendig forblending av fasade er inkludert (mellom vindusfelt i front).

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller skifertak kan leveres som tilvalg.

Innvendig kledning:
Slettpanel, stående ubehandlet panel i furu, 14x120 mm. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Himlingskledning:
12 x 120 mm faspanel, natur ubehandlet. Behandlet/ubehandlet furupanel i andre varianter og dimensjoner kan leveres som tilvalg.

Gulv:
På alle tørre rom er det valgt parkett Eik børst matt 3-stav. Alle våtrom har fliser av typen Marte - 30x60 i entre og 30x30 på bad.


Annet:

Elektriske punkt:
Antall punkter leveres iht. NEK 400:2014. Panelovner og belysning er ikke medtatt i leveransen.

Rørleggerarbeid:
Leveranse i forhold til utstyrsliste
Ventilasjon:
Det leveres ventilasjon til alle hytter i form av mekanisk avtrekk fra bad, WC/ vaskerom.

Oppvarming:
Det er varmekabler i gulv i bad og entre. Panelovner kommer i tillegg.
Ildsted Sirkel S med glass i front. Svartlakkert stålpipe

Felles for alle leveranser:

BoligPartner har ansvar for byggesøknadsprosessen,
utførelse og leveranse ihht dagens tekniske krav (tek 17)
Garanti: 10% av kontraktssum i byggeperioden, 5% i reklamasjonstiden (5år)
Kontrakt fra Norsk Standard 3425 (med henvisninger til Budstadoppføringslova)
Trykktest ihht. tek 17 før ferdigstillelse.

Forbehold:
Renovasjon, byggestrøm, offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift til kommune er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Tomten ligger i nye Slåseterlia Fjellgrend ved Skeikampen. Tomtene ligger i vestvendt, lett skrånende terreng med gode utsikts- og solforhold. Denne tomta er forholdsvis flat, lunt beliggende øverst i tomtefeltet. Til alpinanlegget er det ca 2,5km og en skiløype rett ved tomta er sammenknyttet med det øvrige løypenettet på Skeikampen. Skeikampen skiarena ligger i umiddelbar nærhet med fra innkjøringen til feltet. Sommerstid er området fint til både fot- og sykkelturer.

Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Foruten ski er det også gode muligheter for jakt og fiske, golf, tennis og ridning. Det er 150 km oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen. Man kan gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Ved foten av fjellet ligger landets høyest beliggende golfbane. Banen har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5200 meter.
Skeikampen Alpinanlegg har et samarbeid med Kvitfjell, Hafjell, Sjusjøen og Gålå, hvor man kan bruke det samme skikortet i alle de 5 skianleggene. Samlet gir dette samarbeidet over 117 km løyper og 45 heiser.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer