Solgte tomter pr 21.03.21
Blekastad hyttefelt - tomter Skei, 2652 SVINGVOLL

SKEIKAMPEN ! Store selveiertomter fra 1152 - 1527m2 med flott utsikt mot Skeikampen! Kun 2 tomter ledig !

Pris

kr 800 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    1152 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Blekastad hyttefelt - tomter Skei
2652 SVINGVOLL

Loading map...

Beliggenhet

BoligPartner byr på store tomter med flott utsikt og gode solforhold i Blekastad hyttefelt på Skei! Skeikampen ligger i Gausdal kommune sør i Gudbrandsdalen. Tomteområdet ligger ca. 750 m.o.h. og er fint beliggende rett inntil sykkelstier og skiløyper på Skeikampen. Ca. 4 mil fra Lillehammer og ca. 22 mil fra Oslo.
Tomtene ligger flott til ca 2,5/3 km vest for Skeikampen og ca 1 km fra Austlid. Tomtene har sydøstvendt beliggenhet med flott utsikt mot bl.a. Skeikampen og Killiknappen.
Skeikampen-området tilbyr mange fritidsaktiviteter sommer som vinter. Foruten ski er det også gode muligheter for jakt og fiske, golf, tennis og ridning.
Det er 150 km oppkjørte langrennsløyper på Skeikampen. Man kan gå sammenhengende fra Skeikampen til Peer Gynt Skiregion og Kvitfjell. Det utgjør over 600 km med langrennsløyper! Langrennsløypene er fordelt på skogsløyper og fjelløyper som gir mulighet for utrolige naturopplevelser.
For å utvikle Skeikampen som skidestinasjon er det nå satt i gang bygging av en ny ski og skiskytterarena på Sør -Skei.
Fjellet Skeikampen er 1124 moh. Skeikampen Alpinsenter regnes i dag som et av Norges største og mest familievennlige anlegg med 11 heiser og 17 nedfarter. Det er et eget område for barn, hvor det er 2 rullebånd og flere korte bakker. Det er 3 grønne nedfarter, 5 blå, 6 røde og 3 sorte. Den lengste nedfarten er 2500 m lang, og samlet er det 21 km med nedfart. I barneområdet er det også skøytebane og lavvo.
Ved foten av fjellet ligger nordens høyest beliggende golfbane. Banen har 18 hull, par 70 og har en lengde på 5200 meter.

Adkomst


Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomtene er forholdsvis flate eller lett skrånende, har gode solforhold og ligger i et terreng med noe granskog. Preparert løypenett i nærheten av tomtefeltet. Tomtene er selveier med helårsvei, vann, avløp og strøm til tomtegrensen.
Vei/parkering:
Det er etablert vei, VA, strøm og fiber frem til hver hyttetomten. Parkering på egen tomt. Det vil påløpe årlige utgifter til vedlikehold og snøbrøyting av veg mv. i henhold til vedtak i vegselskapet og hytteeierforeningen.

Se også vår hjemmeside for Skeikampen området i link til høyre på siden.
Her kan du se oversikt over alle våre tilgjengelige tomer pr d.d

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer