Bilde av tilsvarende hytte på en annen tomt.
Gruvskrabben 41, 2580 FOLLDAL

Nydelig familiehytte i Rondeblikk, ovenfor Folldal sentrum, på fantastisk utsikttomt mot Rondane og skiløyper rett ved.

Pris

kr 3 500 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    97 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gruvskrabben 41
2580 FOLLDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Denne hytten er tegnet spesielt for hyttefeltet Rondeblikk og den er en praktisk og tradisjonell hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.

På sine 97 kvm har den hele tre soverom med ti sengeplasser som standard. En kombinert stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater byr på trivelige måltider og familietid. Hytta rommer videre et bad, eget vaskerom og entré med plass for garderobe. I tillegg har hytta en utvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og alt annet en aktiv familie trenger. Her har du med andre ord plass til hele familien - pluss noen venner. Hytta passer svært godt inn i hyttefeltet og er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Ring oss gjerne i dag for mer informasjon om alle mulighetene!

Standard

Leveransebeskrivelse

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Andre farger er tilvalg.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger vaskerom. Baderomsplater på bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
Max Wear Raw i oppholdsrom og soverom.
Gulvfliser, Zeus Grafito 30x60 i entre.
Belegg på baderom.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredingspakke på 60 000,- er inkludert i leveransen (fra våre standardleverandører), dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema og Sigdal er våre standardleverandører av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014 inkl. varmekabler i stue/kjøkken, entre, vaskerom og bad.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Peisovn Schiedel Sirius 1 inkl. glassplate og svartlakkert stålpipe. Standard med varmekabler i gulv på bad, entre, vaskerom og stue/kjøkken.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148. Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med shingel, andre løsninger kan velges som tilvalg.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy etter ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt FF10 I Rondeblikk bolig- og fritidsområde. Tomten er på over 1900 kvm og ligger 860 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med grunneier før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.
Tomtepris (850 000,-), grunnmur og estimert opparbeidelse av tomt er medregnet i oppgitt salgspris.
Det tas forbehold om tillegg for fjell/sprenging.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BF-Bygg Alvdal/BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og tomtevisning.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer og tilkoblingsavgifter. 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien, gebyr for tinglysning av skjøte, evt. gebyr for tinglysning av pant og sluttattest. Det tas forbehold om endringer av avgifter.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktiske omgivelser og leveranse.

Beliggenhet

Rondeblikk Bolig- og Fritidsområde ligger høyt til fjells i Folldal kommune, i Innlandet fylke. Her har du direkte tilgang til Rondane Nasjonalpark og Alvdals Vestfjell med fantastiske turmuligheter. Folldal kan også by på gode jakt- og fiskemuligheter. Fra hyttefeltet er det gangavstand til sentrum med flere trivelige småbutikker og dagligvarer. Det er også gangavstand til Folldal Gruver.

Folldal ligger omtrent midt mellom Hamar og Trondheim, omtrent 190km hver vei. Det er 330 km til Oslo og Ålesund ligger 260km unna.

Parkering

Det legges tilrette for parkering på egen tomt.

Diverse

Hytta er prosjektert og planlagt bygget i Rondeblikk. Oppstart etter avtale med kjøper. Materialvalg og tilpasninger kan gjøres etter kjøpers ønsker mot et pristillegg.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Forbehold

Forbehold om godkjent byggetillatelse fra kommunen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrånende tomt med mange soltimer og fantastisk utsikt mot Rondane. Det er godt med plass mellom tomtene og feltet oppleves luftig. Grunnen består hovedsakelig av sand, grus og stein og det er noe furuskog. Tomtene er opparbeidet med vei, vann, avløp, strøm og fiber.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.