Ro Stor Hems Sommer Farge
Gamlestølen , 2890 ETNEDAL

Gamlestølen. Hytte med tomt og grunnarbeidet inkludert. Kampanje!

Pris

kr 2 790 000,-

  • Boligtype
    Hytte
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Gamlestølen
2890 ETNEDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

La hyttemagien starte! Signér kontrakt på hytte med BoligPartner innen 15. desember 2021, og få med både Elbillader og komplett Smarthuspakke.

Om boligen

Prisen du ser i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer. For i denne prisen har vi beregnet inn:
• Ferdig hytte over grunnmur til kroner 1.690.000,-
• Kjøp av tomt til kroner 700.000,- KAMPANJEPRIS!
• Grunn- og betongarbeider estimert til kroner 400.000,-
Omkostninger og tilknytningsavgifter kommer i tillegg.


Hyttetomt på Gamlestølen, fjelleventyret i Valdres!
Tilbring fritiden din i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Du får tilgang til et svært snøsikkert høyfjellsområde. Rett i nærheten ligger Spåtindtoppen på 1414 m.o.h. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene.
Vår egen Fjellstogo tilbyr en rikholdig meny når du ønsker et velsmakende måltid. Rett ved siden av ligger vår besøksgård med en rekke aktiviteter. Gamlestølen produserer gourmetisen «Gaards-Is frå Valdres»
Bakkotjednet Tomt 1: https://www.gamlestolen.no/properties/bakkotjednet-tomt-1/

Beskrivelse (type bolig)

Hyttedrømmer er så forskjellige. Noen drømmer er veldig store - andre er mindre. For mange av oss er det drømmen om det enkle hyttelivet som er den aller største.
Nå har BoligPartner sine arkitekter utviklet en ny modell som passer godt sammen med det gode, enkle hyttelivet. Hyttemodellen Ro er ikke så stor, men den er romslig og har plass til akkurat det du har behov for. Hytta har også en ren og enkel form. Dette er helt klart ei praktisk og fin hytte, og vår absolutt mest prisgunstige modell.
Med hytta Ro ønsker vi å gi enda flere muligheten til å realisere hyttedrømmen sin. Hytta passer perfekt for alle som er glad i friluftslivet og som lengter etter å ha sitt eget fristed.
Hyttemodellen Ro presenteres her med fire ulike planløsninger. Husk at alle våre hyttemodeller kan endres og skreddersys til dine ønsker og behov.
• Ro 1 (69 kvm i bruksareal)
• Ro 1 med hems (69 kvm i bruksareal)
• Ro 2 (86 kvadratmeter i bruksareal)
• Ro 2 med hems (86 kvadratmeter i bruksareal)

Ro 1
Denne modellen er den minste av de tre variantene av hytta Ro med et bruksareal er på 69 kvadratmeter. Hytta inneholder en romslig gang med god plass til garderobeskap. Videre har hytta to soverom, og et bad med plass til vaskemaskin. Hytta har en veldig luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.
BRA: 69
BYA: 78
P-rom: 65

Ro 1 + hems
Denne varianten av hyttemodellen Ro leveres med hems. Hytta er ellers helt identisk med hyttemodell A både i størrelser og i form. Det betyr at hytta har et bruksareal (uten hems) på 69 kvadratmeter. Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det er lav takhøyde på hemsen noe som gjør at gulvarealet her på over 42,6 kvadratmeter ikke kan medregnes i bruksarealet til hytta. I tillegg til hemsen har modell B to soverom, et bad med plass til vaskemaskin, samt en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning på over 30 kvadratmeter. Herfra er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr samt et lite kott på hemsen.
BRA: 69
BYA: 78
Gulvareal hems: 42
P-rom: 65

Ro 2
I denne varianten av hyttemodellen Ro har arkitektene tegnet inn totalt tre soverom samt en ekstra WC /bod. Bruksarealet i hytta er på 86 kvadratmeter. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap og et moderne bad med plass til vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 45 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr.
BRA totalt: 86
BYA: 96
P-rom: 82

Ro 2 + hems
Dette er den største varianten av hyttemodellen Ro. I denne hytta får du både tre soverom samt en praktisk og romslig hemsløsning. Hemsen strekker seg over hele hytta og er inndelt i tre rom. Det er lav takhøyde på hemsen noe som gjør at gulvarealet her på 53 kvadratmeter ikke kan medregnes i bruksarealet til hytta. Planløsningen inneholder ellers en romslig gang med god plass til garderobeskap samt et bad hvor det er mulighet for å sette inn vaskemaskin. Hyttas hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet som er på over 45 kvadratmeter. Her inne er det god plass til å samle familie og venner rundt spisebordet. Fra stua er det direkte utgang til uteplassen utenfor. Hytta har også bod for praktisk oppbevaring av sportsutstyr samt et ekstra kott på hemsen.

BRA totalt: 86
BYA: 96
Gulvareal hems: 53
P-rom: 82Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik