Bukkehø (illustrasjon)
Graneistølen - tomt 73, 2890 ETNEDAL

Familiehytte på Gamlestølen ved Synnfjellet. Stor solrik tomt med utsikt. Langrennsløyper og turterreng i toppklasse!

Pris

kr 4 190 000,-

 • Boligtype
  Hytte
 • Bruksareal (BRA)
  109 m2
 • Soverom
  3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt
 • bjorner.baukhol@boligpartner.no bjorner.baukhol@boligpartner.no
  Send e-post

Graneistølen - tomt 73
2890 ETNEDAL

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Bukkehø gir rom for mange mennesker med tre gode soverom. I tillegg har hytta en praktisk hems som gir deg både større fleksibilitet og flere sengeplasser.
Det fantastiske kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter er virkelig hjertet i flotte Bukkehø. Her løfter taket seg nesten fem meter opp mens de mange og store vindusflatene hilser naturen utenfor velkommen inn. Fra kjøkkenet er det utgang til overbygd uteplass. Tenk deg følelsen av å nyte morgenkaffen der ute. Ro og lykke.

Med en ekstra tv-stue kan også ungdommene få sin egen frisone i hytta, eller du kan bruke arealet til ekstra soveplasser. Du bestemmer. I Bukkehø blir den viktige bodplassen godt ivaretatt. Her får du egen sportsbod til ski og fiskeutstyr, mens det fra inngangshallen er dør direkte til den innvendige boden. En perfekt lagringsplass når utetøyet og skoa trenger sin velfortjente hvile etter dagens spreke fjelltur.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 96,3
Gulvareal hems: 10,4
Tilleggsareal utvendig: 12,6
Bruksareal bolig: 96,3
Totalt bruksareal: 108,9
Bebygd areal (BYA): 123,0

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 950.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 630.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Det er fullt mulig å velge andre hyttetyper i vårt sortiment til denne tomten. Hyttemodellen i annonsen er et forslag som er innenfor reguleringsplanen i området og som vi mener passer til tomten. Ta gjerne kontakt med hyttekonsulent for nærmere informasjon om andre muligheter.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Himling skygge skrå, 14x95/145 på vegger i vekselvis panel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 120.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve S100 med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Gamlestølen hytteområde ligger i Synnfjellmassivets solside i hjertet av Sør-Norges store fjellområder med nasjonalparker som Jotunheimen og Langsua som nærmeste naboer. Tomteområdene ligger fra 950 til 1020 moh.
Noen avstander:
Fra Oslo 190 km / fra Gjøvik 90 km / fra Lillehammer 60 km / fra Fagernes 50 km

Gamlestølen / Graneistølen ligger midt i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter har du ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Du får tilgang til et svært snøsikkert høyfjellsområde. Rett i nærheten ligger Spåtindtoppen på 1414 m.o.h. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene.
Skiløypene er kanskje av Norges beste sies det. Noe de flotte bildene i annonsen kan bekrefte.
Gamlestølen byr på 300 kilometer med fantastiske, køfrie skiløyper. Du kan gå fra stølsområdet, gjennom skogen, og opp på snaufjellet på drøyt 1400 meter. Teamet som jobber med løypene legger lista høyt, og løypenettet er derfor også av veldig stor verdi for området, hytteeiere og gjester.

På Gamlestølen kan du få maksimal variasjon fra skogsterreng til høgfjell på en og samme tur. Når du når toppen på Jomfruslettfjell er premien en 360 graders majestetisk utsikt. I godt vær ser du hundrevis av kilometer. Hele Synnfjellmassivet, Galdhøpiggen i nord og Hallingskarvet i vest.

Det er også fint å sykle en tur innover grusveiene i området, eller ro en tur og prøve fiskelykken i Gamlestølentjernet. Det er 100 fiskevann i området, så muligheten for å få fisk er tilstede.
Fjellstua på Gamlestølen, Fjellstogo, tilbyr en rikholdig meny om du ønsker et velsmakende måltid utenfor hytta. Rett ved siden av ligger en besøksgård med en rekke aktiviteter – bla ridning. Gamlestølen produserer gourmetisen «Gaards-Is frå Valdres»
Kjør slalom eller snowboard i Jomfruslettbakken, hvor heisen starter rett nedenfor Fjellstogo.

Se også nettside for området: gamlestolen.no

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er ikke fradelt. Oppgitt areal er derfor ca.
Pilens plassering på kartet er derfor også ca. plassering

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer