Jerpevegen 3
Jerpevegen 3, 2406 ELVERUM

Stor tomt med gode solforhold | Barnevennlig område | Kun 1 tomt igjen

Pris

kr 725 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1184 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Jerpevegen 3
2406 ELVERUM

Loading map...

Kort om eiendommen

Flott eneboligtomt i boligområdet Slåttmyrbakken 2. Tomten er stor og med gode solforhold. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en visning eller mer informasjon om tomten. Det er byggeklausul med BoligPartner AS på tomten.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp Eneboliger og tomannsboliger. Pr. Oktober 2021 er allerede 23 Eneboliger og 9 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig boligfelt med hele tre lekeområder, og mange barnefamilier har allerede kjøpt og flyttet inn i sin bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Adkomst

Se kart i annonsen for adkomst

Radon

Det vil bli lagt radonduk ved grunnarbeider

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Sentrale lover

Bustadsoppføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt beliggende på sandbunn med gode solforhold

Regulering

Detaljregulering Slåttmyrbakken nord, Arealplan-ID 2012012

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.